Hercai episodul 10 (rezumat)

8,647

Miran îi spune lui Nasuh că îi va șterge toată datoria și pune capăt dușmăniei dintre ei iar în schimb o vrea doar pe Reyyan. Hazar și Azat sunt foarte revoltați iar Reyyan e dezamăgită fiindcă crede că vrea să o cumpere.
Nasuh nu acceptă. Îi spune că nimeni din familia lui nu este de vânzare și că îşi vor plăti singuri datoria iar pe Reyyan o mărită cu Azat.
Când Reyyan îl întreabă pe Nasuh cum de nu a vândut-o și cum de o căsătorește cu Azat, el îi zice că nu a făcut-o pentru ea ci pentru Hazar și pentru Azat, fiindcă nu vrea ca familia lui să se destrame. După aceea îi promite lui Hazar că nu îi va mai face rău lui Reyyan însă el plănuiește să o ucidă înaintea nunții și să facă în așa fel încât să pară că s-a sinucis.

Dimineața devreme, Miran merge să vorbească cu Reyyan atunci când ea iese la plimbare cu calul. Încearcă să îi spună că l-a înțeles greșit și că i-a făcut acea propunere lui Nasuh fiindcă a vrut să o salveze.
Mai târziu, Firat văzând cât de supărat este Miran pentru că Reyyan nu îl crede, se întâlnește cu ea și îi spune că Miran o iubește și regretă tot ce i-a făcut. După aceea Reyyan îl duce pe Miran la cabana unde au petrecut noaptea nunții și îi spune să plece din viața ei pentru că nu va putea să repare ce i-a făcut și că nu-i va recâștiga încrederea.
Miran nu renunță și ca să îi arate cât o iubește, îi trimite o piatră pe care i-a dat-o ea înaintea nunții ca s-o păstreze pentru a-i aminti de promisiunea pe care i-a făcut-o că va fi mereu alături de ea.

După câteva zile în care nu se mai întâlnesc deloc, Miran merge la conac și îi dă o agrafă de păr, pe care ea a pierdut-o în oraș în urmă cu câțiva ani și îi zice că atunci a văzut-o prima dată și s-a îndrăgostit de ea, înainte de a afla că este fiica dușmanului său.
Reyyan îi spune că a aflat că este căsătorit cu Gonul. Miran nu încearcă să îi dea nici o explicație și merge acasă și îi zice lui Gonul că divorțează de ea. Gonul nu vrea să accepte. Sultan o amenință pe Azize că dacă nu îl împiedică, îi va spune tot adevărul. Azize nu se teme de amenințările ei și vrea ca cei doi să divorțeze pentru că și-a atins scopul pentru care i-a căsătorit.

Următoarea zi este petrecerea de henna dinaintea nunții iar Nasuh aranjează ca după petrecere, Reyyan să fie răpită și ucisă.
Hazar vrea să împiedice nunta pentru că știe că Reyyan nu va fi fericită dar Azat îl ia deoparte si îi spune să stea liniștit pentru că el i-a promis lui Reyyan că vor fi căsătoriți doar de formalitate, pentru a-i spăla onoarea și pentru ca ea să poată să rămână alături de familie.
În timpul petrecerii, Miran o răpește pe Reyyan cu ajutorul lui Gul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.