Hercai episodul 11 (rezumat)

8,909

Miran o răpește pe Reyyan de la petrecerea de henna fiindcă a aflat că Nasuh vrea să o ucidă însă ei nu îi spune.
Azat merge la conacul Aslanbey dar nu îi găsește acolo și o răpește pe Gonul spunând familiei că o va elibera când Miran o aduce pe Reyyan.
Hazar îi caută cu disperare. Nasuh se preface că este alături de el și că îl ajută dar îl pune pe omul său să o găsească înaintea tuturor și să o ucidă, ca toți să creadă că Miran a făcut-o.

Miran nu a avut timp pentru a se gândi unde vor merge dar îi spune lui Reyyan că niciodată nu o va lăsa să plece de lângă el.
Când se opresc la o benzinărie, Reyyan fuge și se urcă într-un camion fără să o vadă șoferul. Pe drum șoferul o găsește în mașină dar Miran îi ajunge din urmă și o salvează.
După aceea se cazează la un hotel.
Azize își trimite oamenii să îi caute fiind îngrijorată pentru Gonul.

Dimineața, în timp ce Miran doarme, Reyyan fuge din nou. Miran o găsește pe străzile orașului și îi promite că va repara totul. Reyyan îi spune să se întoarcă acasă la soția lui iar atunci el îi spune că acea căsătorie este doar pe hârtie și că îi va explica totul dacă îi permite. Reyyan îi zice că nu mai poate să aibă încredere în el și să îl primească în inima ei. Miran îi cere să îi mai dea o șansă, o singură zi, și îi promite că dacă nici după aceea nu îl vrea, va pleca din viața ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.