Hercai episodul 20 (rezumat)

9,453

Hazar căzuse pe scări și fiind grav rănit a fost dus la spital unde este operat. Reyyan îl acuză pe Miran că l-a împins pe tatăl ei pe scări dar Miran îi spune că nu a făcut-o el. Reyyan nu îl crede și îi spune să plece.
Azize află de la sora ei ce s-a întâmplat. Ea nu este implicată și se întoarce imediat în Midyat. Îi spune lui Miran că regretă că a încercat să îl despartă de Reyyan și că va face tot posibilul să îi împace. Se preface că nu știe ce s-a întâmplat cu Hazar iar Miran îi spune că Reyyan l-a părăsit dar nu din cauza ei.

Familia Sadoglu merge la spital și îl amenință pe Miran că nu îl vor lăsa cu viață dacă Hazar nu supraviețuiește.
Nimeni nu știe dacă a căzut sau cineva l-a împins și toți se întreabă ce căuta acolo.
Doar ca să nu o piardă pe Reyyan, Miran donează sânge pentru Hazar și îi salvează viața, el fiind singurul compatibil.

La conacul Aslanbey, Elif este în stare de șoc. Gonul o întreabă dacă a văzut ce s-a întâmplat și dacă cineva l-a împins pe Hazar dar ea nu poate să răspundă. Sultan se teme că întâmplarea aceasta o face să își amintească de accidentul în care au murit părinții ei. Sultan și soțul ei erau și ei în mașină. Sultan a scăpat cu bine și a salvat-o pe Elif dar pe soțul ei, care o implora să îl ajute, l-a lăsat acolo.

Nasuh și Cihan o aud pe Reyyan când le spune lui Zehra și lui Azat că totul s-a întâmplat din vina ei pentru că ea l-a rugat pe Hazar s-o ajute să-i dovedească lui Miran că Azize l-a mințit și că probabil de aceea Hazar se afla în conacul Aslanbey. Amândoi o alungă și îi spun să plece la Miran dar Zehra le zice că nu o lasă să se întoarcă la el și că vor divorța. După aceea îi scoate inelul lui Reyyan și i-l aruncă lui Miran, spunându-i că el este dușmanul lor și că îl va ucide dacă Hazar nu supraviețuiește.

Hazar iese din operație dar starea lui este critică și medicul le spune că dacă va supraviețui, este posibil să rămână invalid. Reyyan află de la o asistentă că Miran a donat sânge și l-a salvat pe Hazar iar atunci îl crede că nu l-a împins.
Reyyan ia lucrurile lui Hazar de la recepție, printre care se află și scrisoarea de la Esma însă când primește un telefon de la Melike si află că Gul nu se simte bine, le lasă pe o bancă și pleacă la fermă cu Miran.

Yaren se întâlnește cu Sultan și îi cere s-o ajute să-l căsătorească pe Azat cu Elif.
Planul ei este ca Miran să creadă că Reyyan a pus la cale căsătoria lor și că se va folosi de Elif prin Azat ca să se răzbune pe familia Aslanbey pentru ce i-au făcut.

Dimineața, Miran le duce pe Reyyan și pe Gul la o cafenea. Acolo, în timp ce Gul merge la vânzătorul de baloane din apropiere, Miran îi dă lui Reyyan inelul înapoi și o roagă să nu și-l mai scoată. Reyyan îi zice că nu poate face asta, cât timp Hazar se luptă să supraviețuiască. Gul aude discuția lor și pleacă singură la spital la Hazar. Reyyan continuă să îi zică lui Miran că chiar dacă acum nu el l-a împins pe Hazar, până nu renunță la răzbunare, ea nu își pune inelul pe deget și nu poate să se întoarcă la el. Miran îi promite că va amâna răzbunarea până când amândoi vor crede același lucru despre Hazar, el sperând că îi va dovedi că i-a ucis părinții.
Reyyan se bucură, fiind sigură că va reuși să îi dovedească faptul că este nevinovat și îi spune că până atunci, va păstra inelul pe un lănțișor. După aceea observă că Gul lipsește și o caută în împrejurimi apoi merg la spital bănuind că s-a dus acolo. Toți sunt revoltați că Reyyan nu a supravegheat-o pe Gul fiindcă putea să se întâmple ceva cu ea în drum spre spital. Când Reyyan apare acolo împreună cu Miran, Zehra îi reproșează că este atât de preocupată de el încât nici nu a observat că surioara ei a plecat de lângă ea. Când mai vede și că a luat inelul înapoi, o întreabă cum a putut să facă asta când Hazar se luptă între viață și moarte din cauza lui Miran. Reyyan îl ia de mână pe Miran și îi spune că este nevinovat. Zehra o reneagă și îi spune să plece cu el și să nu se mai întoarcă niciodată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.