Hercai episodul 21 (rezumat)

9,462

Reyyan nu renunță la Miran deși Zehra îi spune că nu mai este fiica ei până când va divorța de el. Pleacă împreună din spital fiindcă familia ei nu le permite să aștepte acolo până se va trezi Hazar.
Gonul se înfurie pe Azize când vede că o umilește pe Sultan amintindu-i că nu i-a dat un nepot și o înfruntă întrebând-o dacă Firat este fratele ei. Azize îi spune că motivul pentru care l-a ascuns pe fratele ei în toți acești ani a fost ca să-l protejeze de familia Sadoglu și că încă nu poate să spună adevărul până se răzbună pe ei.

Reyyan nu vrea să se întoarcă la conacul Aslanbey iar Miran propune să meargă la plimbare cu caii, până vor primi o veste despre Hazar. Seara, caii lor fug când începe o furtună iar ei rămân pe un câmp departe de oraș și nu au semnal la telefon pentru a chema pe cineva. Firat începe să îi caute și merge la spital să se intereseze dacă familia Sadoglu le-a făcut ceva. Azat îl vede urmărindu-i și când îl ia la întrebări, Firat îi spune că au dispărut. Zehra aude discuția lor și află despre încercările lui Azize de a scăpa de Reyyan și se îngrijorează pentru ea. Întreaga noapte nu îi găsește nimeni.

Elif este foarte tulburată și pare că știe cine l-a împins pe Hazar. Îi spune lui Azize că a început să își amintească ceva legat de accidentul părinților ei dar Sultan o împiedică să vorbească apoi se hotărăște să accepte propunerea lui Yaren și să o căsătorească cu Azat.
Dimineața, Firat îi găsește pe Miran și pe Reyyan. Ea încă nu vrea să meargă la conac așa că merg la un hotel apoi se întorc la spital. O asistentă care i-a acordat primul ajutor lui Hazar le spune că înainte de a-și pierde cunoștința, el întreba de o scrisoare. Reyyan merge la recepție să întrebe de lucrurile lui pe care le uitase pe o bancă în urmă cu o zi și i se spune că cineva le-a găsit și i le-a dat lui Zehra. Reyyan îl roagă pe Azat să caute scrisoarea dar el nu o găsește. După aceea, Reyyan află de la prietenul lui Hazar că Azize a pus la cale atacul asupra lui Miran însă nu îi zice lui Miran fiindcă știe că nu va crede.
Când Hazar se trezește, întreabă de scrisoare și îi cere lui Zehra să îi aducă lucrurile. După aceea cere să îi vadă pe Reyyan și pe Miran. Azat îi cheamă pe amândoi iar Hazar îi spune lui Reyyan că Miran l-a împins pe scări.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.