Hercai episodul 26 (rezumat)

11,393

Miran si Reyyan află că femeia care i-a întâmpinat în casa lui Dilsah este Sukran, bunica lui Miran.
Miran pleacă de acolo foarte supărat fiindcă nu mai știe ce să creadă. Decide să nu îi spună lui Azize despre Sukran pentru că nu mai are încredere în ea și e hotărât să afle singur adevărul despre trecut.
În acest episod, Miran și Reyyan se împacă și își promit că indiferent ce vor întâmpina, vor fi alături unul de celălalt și nu se vor mai despărți niciodată.

Azize le spune lui Elif, lui Gonul și lui Esma să se pregătească pentru plecarea în străinătate. Gonul refuză să meargă iar Firat nu o lasă pe Esma să plece însă Elif le spune că va pleca pentru ca să scape de Azize. Când Reyyan vorbește cu Elif despre decizia ei, află că s-a îndrăgostit de Azat și că pleacă pentru că el nu îi împărtășește sentimentele.

O familie din Urfa merge să o pețească pe Yaren. Ginerele este un tânăr chipeș și inteligent pe nume Harun. Yaren a făcut o înțelegere cu Azize ca să o ajute să aranjeze o logodnă falsă, pentru a câștiga timp iar acum acceptă cererea în căsătorie fiindcă crede că au fost trimiși de Azize. Ulterior află că cererea a fost reală și își promite că se va răzbuna pe Azize dar la prima vedere l-a plăcut pe tip și rămâne de văzut dacă va rupe logodna.

Cihan și Sultan îl conving pe Azat să se căsătorească cu Elif, sub pretext că astfel va pune capăt dușmăniei dintre familii și o va proteja pe Reyyan de Azize.
Miran se întoarce cu Reyyan în sat și o întreabă pe bunica lui de ce nu l-a căutat până acum. Sukran îi spune că a mers după el de nenumărate ori dar Azize a amenințat-o că îl va ucide dacă îl mai caută. Ani de zile a așteptat cu speranța că el o va găsi.
După reîntâlnirea emoționantă, Miran și Reyyan se întorc la conacul Aslanbey împreună cu Sukran.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.