Hercai episodul 27 (rezumat)

12,231

Azize este șocată când Miran o duce acasă pe Sukran, mama lui Dilsah. Îi spune că i-a ascuns că bunica lui trăiește ca să îl protejeze pentru că o interesează doar banii și întotdeauna a încercat să obțină bani de la Dilsah și de la ea. Miran nu o crede și îi zice că Sukran va locui cu ei. Azize se opune însă Gonul și Elif îi amintesc că conacul este și al lor și îl susțin pe Miran.
Miran îi spune apoi lui Reyyan că trebuie să găsească persoana care le-a trimis biletul și i-a condus spre bunica lui fiindcă speră că îi va ajuta să descopere întregul adevăr despre trecutul părinților lor.

Yaren se întâlnește cu Harun și încearcă să îl convingă să renunțe la căsătorie. Harun este foarte agresiv și îi dă de înțeles că nu are nici o șansă să rupă logodna.
După ce toți nepoții s-au revoltat împotriva ei, Azize vrea să transfere pe numele ei bunurile care le-a pus pe numele lui Firat. Firat o șochează când îi spune că el vrea să protejeze interesele tuturor din familie și pentru moment este mai bine ca bunurile să rămână pe numele lui, pentru că acum ea ia decizii greșite din cauza furiei. Când Miran și Gonul îl susțin pe Firat, Azize îl sună pe avocat și îi cere să găsească o soluție. Esma o înfruntă și ea pe Azize și se hotărăște să spună tot adevărul dar se răzgândește când Azize îi spune că este capabilă să îl ucidă pe Miran sau să îi înlăture pe ea și pe Firat dacă îi strică planul de răzbunare.

Sukran îi dă lui Azize un bilet de amenințare identic cu celelalte pe care le-a primit. Azize o întreabă îngrozită cine i l-a dat iar Sukran îi zice doar că este un dușman de-al ei și să descopere singură cine este.
Elif își ia rămas bun de la familie apoi Miran și Reyyan o conduc la aeroport. Seara, Azize află că Elif nu s-a urcat în avion și că a dispărut. Împreună cu Miran și cu Reyyan, merge la familia Sadoglu crezând că ei au răpit-o iar acolo află că Elif și Azat s-au căsătorit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.