Hercai episodul 56 (rezumat)

10,677

Fusun vrea să îl împuște pe Miran dar apare Mahfuz și îl salvează, împușcând-o pe ea în braț. O avertizează că data viitoare când mai încearcă să le facă rău lui Reyyan sau familiei ei, o va ucide. O lasă să plece fără să o vadă Miran.
După ce Miran i-a arătat lui Dilsah că mormântul care credea că este al lui este gol, ea se convinge că e fiul ei și amândoi se bucură de reîntâlnire. Miran îi spune să îi ceară orice o va face fericită iar Dilsah îl surprinde cerându-i să îi aducă fiica, pe Azra.
Miran merge la Azize să îi ceară explicații.
Azize îi spune că i-a dat o fetiță de la orfelinat să o crească și să îi aline durerea pierderii fiului ei însă îi zice că nu a mai văzut-o de multă vreme și nu știe unde este.
Miran începe să o caute.

Cihan a făcut să pară că Harun s-a sinucis așa că nu se face nici o anchetă.
Ca să o facă pe Fusun să creadă că Azize l-a ucis, Cihan a pus la cale un plan prin care l-a atras pe Mahmut la locul unde Yaren l-a împușcat pe Harun, l-a filmat lângă el și îi arată video-ul.
Mahmut o anunță pe Azize că a fost atras într-o capcană și împreună descoperă în scurt timp că Cihan este cel care vrea să dea vina pe ei. Azize îl confruntă și îi spune că va afla pe cine protejează.
Yaren este în stare de șoc câteva zile, are remușcări și coșmaruri iar părinții ei se străduiesc să o împiedice să se dea de gol.

Miran și Reyyan pregătesc casa de lângă conacul Sadoglu unde vor locui împreună cu Dilsah, Sukran și Azra. După o săptămână se mută acolo fericiți și plini de speranță.
Dilsah încă este distantă față de Miran și îi spune lui Reyyan că el este un străin pentru ea dar în schimb vorbește mereu de Azra și este nerăbdătoare să o vadă.

În ziua când Azra sosește în oraș și Miran merge după ea la aeroport, Fusun o sună pe Azize și îi spune că în acea seară va ucide o persoană dragă ei. Azize trimite oameni să îi protejeze pe Miran și pe Hazar.
Fiind foarte îngrijorată, merge să se asigure că Miran și Reyyan sunt bine. Miran este plecat la aeroport iar Reyyan o invită în casă fiindcă se simte rău însă Azize pleacă și nu îi spune nimic ca să nu o îngrijoreze. Dilsah o vede vorbind grijulie cu ea și de atunci începe să o privească ca pe o dușmană.
Între timp, Miran și Azra se îndreaptă spre casă și pe drum povestesc despre Dilsah. Azra este surprinsă când află că Miran crede că Azize a ținut-o închisă în casă și îi spune că Dilsah s-a izolat din cauza durerii pierderii lui.
Fusun o cheamă pe Azize la ea și îi spune că îl va ucide pe Miran și pe fata care este cu el.
Atunci Azize se folosește de ultimul as pe care îl are și îi spune că fiica ei trăiește și că i-o va da în schimbul lui Miran. Fusun este de acord dar nu reușește să îl oprească la timp pe omul ei pe care l-a pus să îi accidenteze pe Miran și pe Azra.
La finalul episodului, Reyyan primește un telefon de la Azize și pleacă îngrijorată la aeroport după Miran împreună cu Hazar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.