Hercai episodul 69 (rezumat)

14,269
https://youtu.be/PMAJFHG5rnA

Handan a denunțat-o pe Yaren când a văzut că vrea să o împuște pe Reyyan fiindcă se gândește că dacă își va ispăși pedeapsa, poate se va schimba și o va salva de pe drumul greșit pe care a pornit. Handan și Cihan sunt devastați și se învinovățesc pentru că mereu i-au acoperit greșelile și nu au învățat-o ce este bine și rău. Cihan o vizitează înainte de a fi dusă la închisoare și îi spune că nu poate să o ajute să scape de acuzații dar promite că atunci când va ieși, o va ajuta să înceapă o viață nouă.
Miran este un sprijin mare pentru el în aceste clipe și întreaga familie este mai unită ca oricând.

Nasuh este foarte necăjit pentru că Azize a plecat. El și Miran o caută însă cel care o convinge să se întoarcă acasă este Cihan. Cei doi au o discuție emoționantă în care Azize spune cât de mult suferă pentru pierderea lui Hazar și că a făcut mult rău familiei și este mai bine să stea departe de ei iar Cihan îi amintește că Hazar i-a încredințat copiii și o invită să se întoarcă acasă și să fie o familie pentru că este mama fratelui său și el nu ar fi vrut ca ea să stea singură departe de ei.

Nasuh și Azize se căsătoresc.
Miran și Reyyan împreună cu restul familiei insistă să facă o nuntă tradițională, începând cu cererea fetei și se distrează copios pe parcursul pregătirilor.

La Fundația Umut pe care au înființat-o, Miran și Reyyan încep cu un proiect prin care îi încurajează pe copiii pe care îi ajută, să le împărtășească un vis ca să-i ajute să și-l îndeplinească.
Lui Reyyan i s-a spus că nu va putea să mai aibă copii iar prin acest proiect își îndeplinesc și ei dorința de a avea și o fiică, adoptând o fetiță de la orfelinat.

5 ani mai târziu… conacul Sadoglu și conacul Umut răsună de veselie. Reyyan a absolvit universitatea și a devenit profesoară iar familia numeroasă și unită pe care și-a dorit-o mereu, o felicită și o conduce cu mândrie în prima ei zi de școală.
Mai târziu întreaga familie merge la picnic, unde Reyyan anunță că este însărcinată din nou cu gemeni.
Serialul se încheie cu Reyyan povestind cum miracolul pe care îl aștepta a găsit-o, cum a renăscut în conacul Umut alături de cei dragi și cum li s-au îndeplinit dorințele fiindcă nu au încetat niciodată să creadă în miracole.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.