Rețeta Dragostei / Askin Tarifi (prezentare serial)

2,834

Serialul turcesc de comedie romantică Askin Tarifi îi are ca protagoniști pe Kadir Dogulu (Firat) și pe Serra Arıtürk (Naz).
Firat, un bucătar într-un restaurant modest care servește kebab, vrea să-i dea o lecție celebrului prezentator de televiziune, Doktor Ask care i-a convins logodnica să îl părăsească în ziua nunții. Planul este să îi fure iubita prezentatorului și pentru aceasta începe să lucreze la restaurantul ei cu specific franțuzesc.
Cândva un bun bucătar în bucătăria franceză, Fırat își reîntâlnește pasiunea și în același timp cunoaște adevărata dragoste datorită proprietarei restaurantului, frumoasa Naz Soyluer.
Magician în a combina bucătăria orientală cu cea occidentală, Fırat înțelege că singura rețetă care lipsește din cartea de bucate este rețeta dragostei.
Va putea Fırat care pornește într-o călătorie a dragostei fără rețetă, să-i dea o lecție despre dragoste lui Doktor Ask? Va găsi Fırat rețeta dragostei? Există o rețetă a dragostei?

Serialul începe luni, 7 iunie la ora 20.00 pe postul de televiziune Kanal D Turcia.
Din distribuție fac parte și Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı și Batuhan Bayır.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.