Hercai episodul 7 (rezumat)

6,943

Azize merge la conacul Șadoglu crezând că Nasuh a răpit-o pe Elif dar acolo își dă seama că el nu știe cine este fata și că nu are nici o legătură cu dispariția ei. Între timp Cihan o conduce pe Elif acasă.
Când află că Miran este căsătorit cu Gonul, Reyyan pleacă cu Azat și acceptă să se căsătorească cu el dar nu mai vrea să fugă și se întorc împreună acasă. Nasuh nu este de acord cu căsătoria dar măcar pentru moment renunță la decizia de a o ucide pe Reyyan.
Hazar nu vrea să o lase pe Reyyan să se căsătorească cu un bărbat pe care nu îl iubește și e decis să se mute în Istanbul cu toată familia însă Nasuh o amenință pe Zehra că dacă vor pleca, îi va spune lui Reyyan că nu este fiica lui Hazar.

Când Miran se întoarce de la magazin, Gonul îl minte că Reyyan a înjunghiat-o și a fugit cu Azat dar de fapt s-a rănit singură. Miran se întreabă dacă Reyyan a vrut să se răzbune pe el dar pe de altă parte nu crede că ar face așa ceva și nu vrea să accepte ideea că l-a părăsit ci se gândește că Azat a răpit-o. Se duce după ea la conac și este devastat când află că se vor căsători.

Servitoarea Sehriyar din casa familiei Aslanbey a fost trimisă de Handan pentru a obține informații despre ei. Cu ajutorul ei, Handan află că Elif este nepoata lui Azize.
Cihan și Handan vor să împiedice nunta și o trimit pe Reyyan la Miran cu șoferul Riza.
Reyyan nu îi spune lui Miran că știe că este căsătorit ci îi spune că nu a uitat ce i-a făcut și că nu îl va ierta niciodată. Când el îi propune să fugă împreună, îi zice că se căsătorește de bunăvoie cu Azat și că va fi atât de fericită cu el încât va uita că l-a cunoscut.
Azat află că părinții lui au trimis-o la Miran și merge după ea. Reyyan îl ia de mână și pleacă cu el lăsându-l pe Miran strigând disperat după ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.