Hercai episodul 8 (rezumat)

8,530

Reyyan și Azat încep pregătirile pentru nuntă.
Miran este foarte supărat dar e sigur că Reyyan îl iubește și că se căsătorește cu Azat pentru că nu are de ales.
Se duce la mormântul mamei lui și acolo îl găsește pe Hazar plângând. Vrea să îl împuște iar el îi spune că nu i-a ucis părinții și că el a iubit-o pe mama lui și a încercat să o protejeze. Miran nu mai știe ce să creadă.

Hazar și Zehra o conving pe Reyyan să nu se căsătorească cu Azat și să plece o perioadă din oraș, departe de el și de Miran.
Seara, Miran se duce să o vadă pe Reyyan, intră pe ascuns în conacul Șadoglu și încearcă încă o dată să o convingă să nu se căsătorească și să plece cu el. Reyyan îl întreabă dacă mai este ceva ce i-a ascuns, așteptând ca el să îi spună că este căsătorit cu Gonul și să îi explice tot adevărul și fiindcă Miran îi spune că nu îi ascunde nimic, ea îl refuză spunându-i că nu îl iubește.

Dimineața, Reyyan îi lasă o scrisoare lui Azat în care îi spune că nu poate să se căsătorească cu el apoi pleacă cu Melike la bunicii ei, într-un sat.
Gul merge la Miran și îi spune că Reyyan nu a vrut să se căsătorească cu Azat și îl roagă să o găsească și să o aducă înapoi.
Miran pleacă imediat după Reyyan, fericit că nu s-a căsătorit.

Azize vorbește cu Esma despre planul răzbunării ei pe familia Șadoglu. Ea știe că Hazar nu i-a ucis pe fiul și pe nora ei.
Miran este de fapt fiul lui Hazar iar intenția ei este ca el să își distrugă propria familie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.