Iarna neagră episoadele 29-31 (rezumat)

4,185

Înaintea nunții cu o zi, după ce Yaşar a aflat că Firuze s-a căsătorit cu Ertan și a scos-o afară din casă, Firuze s-a întâlnit cu Ayaz și i-a povestit cum a fost constrânsă să se căsătorească iar el i-a povestit de ce a părăsit-o în urmă cu doi ani și i-a promis că o va ajuta să scape de Ertan. După aceea s-au întâlnit cu avocații lor și s-au înțeles să încerce din nou să-l convingă pe paznicul de la firmă să recunoască faptul că Ertan a primit raportul de la Yasar.
Dimineața, Firuze a mers la Ertan și i-a spus că vrea să încerce să aibă încredere în el și să dea o șansă căsniciei lor. Ca să îi câștige încrederea, i-a zis că ea și Ayaz au fost împreună.

Seara la nuntă, Elvan o întreabă pe Firuze dacă s-a căsătorit cu Ertan ca să o protejeze pe ea dar Firuze o asigură că el le-a ajutat și că îl iubește. După nuntă, Firuze rămâne în casa lui Ertan dar el i-a promis de la început că vor avea dormitoare separate.

Următoarea zi, Ertan e șocat să îl găsească pe Ayaz în firmă și să afle că deține majoritatea acțiunilor. Ertan s-a retras dintr-o licitație ca urmare a unei înțelegeri cu patronul unei firme. Ayaz vrea să participe la licitație ca să îi încurce treburile iar tipul acela îl amenință pe Ertan cu niște dovezi pe care le are împotriva lui.
Ertan îi întoarce pe Mete și pe Filiz împotriva lui Ayaz, spunându-le că le-a ascuns că mama lor l-a ucis accidental pe tatăl lor. Filiz se mută și ea cu Mete în casa pe care le-a dat-o Ertan, fără să îi zică lui Ayaz.

Aliye primește de la Ertan actele de proprietate asupra casei iar când Yaşar află, amenință că va divorța dacă nu i le returnează.
Faruk este amenințat de cămătarul care i-a împrumutat bani în urmă cu câteva zile.
Berrak visează la un viitor alături de Ayaz dar pe de altă parte, a aflat că el și Firuze au fost la aceeași universitate și vrea să afle dacă au fost împreună. Imediat după nuntă, merge acasă la Firuze sub pretext că ea a trimis-o ca să ia niște lucruri și găsește cutia în care păstra fotografii și amintiri cu Ayaz.

Ayaz și Firuze află că paznicul a murit într-un accident. Merg împreună la soția lui și ea le dă filmarea care dovedește că Yaşar s-a întâlnit cu Ertan și i-a dat raportul despre liftul defect. Imediat ce predau dovada, Ertan este arestat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.