Iarna neagra episodul 22-23-24 (rezumat)

3,210

Elvan îi spune lui Firuze că l-a ucis pe Yasin. Ertan merge înaintea lor în apartamentul lui și când ajunge și Firuze, îi spune că poate să o salveze de închisoare pe sora ei cu condiția să se căsătorească cu el. Firuze nu acceptă și după ce o duce pe Elvan acasă și îi promite că va rezolva totul, vrea să se predea în locul ei. Ertan însă, o așteaptă în casa lui Yasin și îi spune că el este martor că Elvan l-a ucis și o va denunța.  Ca să își salveze sora, Firuze acceptă să se căsătorească cu el chiar în noaptea aceea. Ertan aranjează să pară că Yasin a fost ucis de un hoț.

Următoarea zi, Yaşar este eliberat. Firuze ascunde familiei că s-a căsătorit cu Ertan dar nu va putea să o facă pentru mult timp fiindcă el o presează să le spună.
Elvan este devastată iar Firuze se străduiește să o convingă că nu este vinovată. Sevda nu știe ce s-a întâmplat dar încearcă să îi ridice moralul.
Alyie o îmbrățișează pentru prima dată pe Firuze, fericită pentru că a reușit să dovedească faptul că Yasar este nevinovat.

Ertan află că Mehveş l-a trădat și a dat poliției raportul lui Yaşar. Mehveş pleacă din oraș ca să evite confruntarea cu el.
Safiye ajunge la spital în stare gravă după ce a refuzat să mai facă dializa. Când Ayaz află că vrea să moară ca să îl salveze de șantajul lui Ertan, merge acasă la el și îi spune că renunță la înțelegerea lor apoi se desparte de Berrak.
Berrak își dă seama că Ertan l-a șantajat ca să fie cu ea și insistă să îi spună tot adevărul. Îi ia filmarea cu care l-a amenințat și i-o dă lui Ayaz fiindcă nu vrea să fie cu ea din cauza șantajului dar în același timp speră că el va aprecia gestul ei și că mai există o șansă pentru ei.
Ayaz crede că au scăpat de Ertan și de Berrak și plănuiește să se căsătorească cu Firuze când Safiye se va face bine.

Starea lui Safiye este gravă și are nevoie urgent de un transplant. Singurul compatibil este Mete dar el se teme și refuză să îi doneze rinichiul. Ayaz îl reneagă iar Mete merge și îi cere ajutorul lui Ertan.
Berrak are aceeași grupă sanguină și face testul de compatibilitate fără să spună nimănui. Doar când primește rezultatul îi spune lui Ayaz că sunt compatibile și se pregătește imediat pentru transplant.
Familia ei află și merg toți la spital să o oprească. Firuze merge și ea cu Ertan. Ayaz este șocat când află că s-au căsătorit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.