Ma numesc Zuleyha – Episodul 16 (rezumat)

6,991

Demir a fost cel care a câștigat voturile și a fost ales în funcția de Director al Camerei de Industrie.
Sebahattin află de la medicul care l-a salvat pe Yilmaz că Gaffur, omul lui Demir a încercat să îl sufoce cu o pernă când era în spital și îi spune lui Demir. Demir merge nervos la Gaffur și îi spune să își ia nevasta și să părăsească ferma fiindcă l-a făcut de rușine fiindcă toată lumea crede că el l-a trimis. A doua zi dimineața, Gaffur și Saniye părăsesc ferma. Gaffur pleacă foarte supărat și are de gând să îl trădeze pe Demir dacă nu îl va chema înapoi. Îi spune lui Saniye să stea liniștită că o să îi treacă supărarea lui Demir și îi va chema înapoi iar până atunci să considere că sunt în vacanță. Îi promite că o va duce să viziteze multe locuri și nu trebuie să își facă griji pentru că au mulți bani deoparte.

Sait merge la fabrica de bumbac și îi duce un ziar lui Fekeli unde era o știre că Veli a fost găsit mort. Îi spune că ultima dată l-a văzut când Hunkar i-a ordonat să îl caute și crede că Hunkar a fost implicată în uciderea lui. Yilmaz vede ziarul și îi spune lui Fekeli că acel om i-a distrus viața și nu poate să îi pară rău pentru el.
Hunkar îi duce ziarul lui Sermin și îi arată știrea cu Veli și o atenționează că așa se întâmplă cu cei care nu își cunosc locul.
Zuleyha vede ziarul și o întreabă pe Hunkar dacă are vreo legătură cu ceea ce a pățit Veli. Hunkar neagă, iar Zuleyha îi spune că oricum pentru ea nu contează dacă ar fi făcut ceva și nu este tristă deloc pentru el fiindcă i-a ruinat viața.

Gaffur și Saniye merg în oraș și închiriază o cameră la hotel. Pleacă amândoi în oraș să ia masa. Gaffur îi povestește fericit că au destui bani și plănuiește să deschidă un magazin. Când se întorc la hotel descoperă că toți banii i-au fost furați.
Zuleyha se întâlnește în oraș cu Sermin și stau de vorbă. Sermin îi spune să aibă grijă cu Hunkar că este o persoană periculoasă. Ea recunoaște că a avut o aventură cu Veli și că Hunkar a pus pe cineva să îi urmărească și are niște fotografii cu ei împreună. Îi spune că a aflat de la Veli că ea și Yilmaz nu sunt frați și de aceea Hunkar o șantajează acum cu acele fotografii. O minte pe Zuleyha că oricum ea nu avea de gând să spună secretul lor. Gaffur și Saniye nu au de ales și merg să locuiască cu o mătușă. Acolo trebuie să lucreze în condiții grele. Saniye îi cere lui Gaffur să facă ceva pentru a se putea întoarce la ferma Yaman, altfel va divorța de el.  Gaffur merge la fermă și o convinge pe Hunkar să îi primească înapoi.

Zuleyha se întâlnește din nou cu Sermin în oraș și se întorc împreună la fermă cu mașina ei. În drum spre casă mașina se defectează iar Zuleyha nu știe ce trebuie să facă. Sait le urmărește din depărtare. Yilmaz trece pe acolo și se oprește să le ajute. Când ajung acasă, Sermin îi povestește lui Hunkar despre întâlnirea lor cu Yilmaz și o avertizează că el și Zuleyha încă au sentimente unul pentru altul.
Sait este în dificultate fiindcă lucrează și pentru Demir și pentru Fekeli. Demir i-a cerut să o urmărească pe Zuleyha și să îi spună tot ce face dar Sait îi ascunde faptul că s-a întâlnit cu Yilmaz.

A doua zi, Zuleyha îi spune lui Sermin că s-a decis să îl părăsească pe Demir și să plece la Istanbul. Între timp, Yilmaz îi spune lui Fekeli că merge la Istanbul.
Puțin mai târziu, Sermin o vede pe Zuleyha plecând împreună cu fiul ei cu mașina și îl sună pe Demir să îi spună că Zuleyha fuge la Istanbul. Demir și Hunkar merg la aeroport unde îl văd pe Yilmaz pregătindu-se de decolare dar Zuleyha nu era cu el. Se întorc acasă în grabă neștiind ce să creadă. Soția lui Cengo îi sună și le spune că Zuleyha este la ea și îi invită și pe ei la un grătar. Demir o ceartă pe Sermin pentru că i-a făcut să creadă că Zuleyha a fugit apoi își cere scuze de la Zuleyha pentru că a crezut-o.

Yilmaz se întoarce din Istanbul, fericit că a încheiat o afacere profitabilă.
Seara, familia Yaman participă la un eveniment de caritate. Zuleyha a contribuit la licitație cu o perniță confecționată de ea. Licitația începe cu suma de 100 de lire iar Demir licitează împotriva celorlalți participanți până la suma de 200 de lire. În ultimul moment apare Yilmaz și oferă 5000 de lire. Toți ochii sunt îndreptați spre el.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.