Ma numesc Zuleyha – Episodul 19 (rezumat)

6,993

Zuleyha și Demir intră în restaurant. Ei o salută pe Mujgan, după care se așează la o masă alăturată. Cengo și Nihal apar și ei și se așează cu ei la masă.
Lui Zuleyha îi este foarte greu să îl vadă pe Yilmaz împreună cu Mujgan și îi spune lui Demir să o ducă acasă fiindcă nu se simte deloc bine. Pe drum el îi reproșează că l-a obligat să plece de la masă și îi spune că a observat cum îl privea pe Yilmaz și că a plecat din cauza că nu suportă să îl vadă cu altă femeie. Zuleyha se ceartă cu el iar când ajunge acasă se încuie în cameră.

Cengo bea încontinuu iar când pleacă se oprește la masa lui Yilmaz și o insultă pe Mujgan. Yilmaz îi ia apărarea și îl lovește pe Cengo. Când ajunge acasă Cengo îi spune lui Nihal că Yilmaz și Zuleyha au fost iubiți.
Demir se supără pe Cengo când află despre scandalul pe care l-a provocat la restaurant fiindcă nu vrea să atragă atenția asupra lor și să pară că sunt geloși de popularitatea lui Yilmaz.
Înainte de a o conduce acasă pe Mujgan, Yilmaz o invită la o plimbare. Mujgan îl întreabă dacă o mai iubește pe fata pentru care a fost închis, iar el îi răspunde că nu o mai iubește. Ea nu știe că este vorba despre Zuleyha. Mujgan îi spune că se vede din privirea lui că  încă suferă pentru ea și îl înțelege și acceptă să aibă o relație cu el chiar dacă va fi rănită.  Yilmaz îi zice că nu îi poate promite că relația lor va avea un final fericit, dar îi promite că va face tot posibilul să o facă fericită. Mujdan îi spune că pentru ea este suficient.

Dimineața, Zuleyha îl întreabă pe Demir dacă o va pedepsi din nou și o va despărți de fiul ei.  El îi răspunde că în nici un caz nu va face asta și își cere scuze pentru comportamentul său.
Nihal și Zuleyha merg la restaurant să ia masa împreună. Înainte de a pleca de acasă, Cengaver o avertizează pe Nihal să nu cumva să îi spună lui Zuleyha că știe că Yilmaz și Zuleyha au fost iubiți. În restaurant apare din nou Yilmaz împreună cu Mujgan. Zuleyha nu poate suporta să îi vadă împreună și o roagă pe Nihal să plece cu ea.

Gulten îi cere lui Hunkar o zi liberă și merge în oraș. Îl urmărește pe Yilmaz și vede când îi oferă un buchet de flori lui Mujgan ceea ce o face să se hotărască să facă o ultimă încercare de a-l cuceri. Ea merge la fabrica de bumbac și când îl vede îl îmbrățișează. Yilmaz este foarte distant cu ea și îi spune că pentru el este ca o soră mai mică și dacă va avea vreodată nevoie de ajutorul lui, să trimită pe altcineva să îl anunțe fiindcă nu vrea să fie văzut împreună cu ea și să se înțeleagă greșit. Gulten înțelege în sfârșit că el nu are nici un sentiment față de ea și pleacă plângând.

Sait a reușit să îl găsească pe Ali Riza Citci. Tocmai vrea să se întoarcă în Adana să îl informeze pe Fekeli, când Gaffur îl vede. Demir află de la Saniye că Hunkar l-a trimis pe Gaffur să îl găsească pe Citci.
Gaffur se întoarce la fermă și îi spune lui Demir că l-a găsit pe Ali Riza și că l-a văzut și pe Sait acolo. Demir îi cere să nu îi spună nimic mamei sale.
Sait merge direct la fabrica de bumbac să îi dea informațiile lui Fekeli dar el era plecat la Istanbul. După aceea Sait merge la Demir și îi spune că nu a avut noroc să îl găsească pe Citci dar Demir știe că minte dar nu îi zice nimic. Îl trimite să îl aducă la el pe un tip numit Musa. După ce vorbește cu Demir, Musa îi spune lui Sait că Demir i-a ordonat ca în noaptea aceea să ia niște oameni cu el și să taie livada de portocali a lui Yilmaz. Sait îl anunță pe Yilmaz, iar el îl trimite să adune toți fermierii și să meargă cu ei în livadă.
Demir merge și el dar stă undeva la distanță să nu fie văzut. Oamenii lui încep să taie pomii cu ferăstraie dar sunt atacați de fermierii lui Yilmaz și sunt nevoiți să fugă. Yilmaz și Sait ies din tufișuri de unde stăteau ascunși, iar Demir îi vede și își dă seama că Sait l-a trădat.

Sermin are tot mai multe datorii și îl roagă pe Demir să o ajute dar el îi cere să îi vândă conacul.
‌Yilmaz află de la Sebahattin de oferta lui Demir și îi propune lui Sermin să îi vândă lui conacul și îi va oferi dublu decât suma oferită de Demir și pe deasupra Sermin poate locui în conac cât timp vrea, iar el va figura doar în acte. Sermin a fost de acord și au încheiat contractul.
Demir l-a căutat pe Ali Riza, i-a dat o sumă mare de bani și i-a cerut să se mute undeva departe încât să nu îl găsească Fekeli.
Gulten o jignește pe Zuleyha iar ea îi spune lui Hunkar și o trimite să lucreze la fermă, departe de conac.
‌În ziar apare o știre cu construirea celei mai mari fabrici de filatură din Orientul Mijlociu și o fotografie cu Fekeli, Yilmaz și Aaladdin Yildizoglu. În timp ce Demir și Cengo văd această știre în ziar, Demir primește o invitație din partea lui Yilmaz și Aaladdin la o cină pentru a sărbători parteneriatul lor. Demir participă împreună cu Zuleyha și cu Hunkar. Yilmaz o invită pe Mujgan iar când intră în club o ține de mână, ceea ce nu este deloc ușor de suportat pentru Zuleyha.
Dimineața, Cetin îl anunță pe Fekeli că Sait a fost găsit mort cu trei gloanțe în spate. Fekeli se înfurie și merge la Demir acasă și de față cu Hunkar și cu Zuleyha îi reproșează că l-a ucis pe Sait.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 19 varianta TV corespunde episodului 14 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.