Ma numesc Zuleyha – Episodul 24 / rezumat

6,654

Demir află de la Yilmaz că a cumpărat conacul lui Sermin. Demir este șocat de ceea ce aude și îi cere lui Yilmaz să îi vândă imediat conacul fiindcă este o moștenire a familiei Yaman. Îi oferă prețul dublu de cât cel cu care l-a cumpărat de la Sermin dar Yilmaz refuză. Demir își scoate arma și trage, dar Gulten sare în fața lui Yilmaz pentru a-l proteja și este împușcată în umăr. Este dusă la spital pentru a fi operată, iar ea declară că s-a împușcat singură în timp ce se juca cu arma lui Gaffur.
După câteva zile se întoarce la fermă, iar Demir îi mulțumește că a luat vina asupra ei și ca răsplată îi oferă un teren și o primește din nou să lucreze la conac.

Hunkar îl roagă pe Fekeli să îl convingă pe Yilmaz să îi vândă conacul lui Demir fiindcă se teme că se vor întâmple lucruri mult mai grave între ei.
Fekeli îi spune lui Yilmaz că ar fi mai bine să îi vândă conacul, iar Yilmaz este de acord dar are o condiție. Fekeli aranjează o întâlnire cu Hunkar, Demir și Yilmaz. Hunkar și Fekeli încearcă să îi convingă pe fiii lor să facă pace. Demir este de acord, cu condiția ca Yilmaz să îi vândă conacul. Este dispus să plătească dublu dar Yilmaz îi spune că nu vrea banii lui dar dacă îi îndeplinește mica condiție, atunci conacul va fi al său. Îi spune că este de acord cu tot ce a spus el în interviul acela din ziar, doar că a uitat să menționeze un lucru. El îi cere să cheme același reporter căruia i-a dat interviul și să ii spună că atunci când era în închisoare el i-a spus că Zuleyha era soția lui și a lăsat-o în grija lui dar el l-a trădat.
Demir se înfurie și pleacă.

Yilmaz își cere scuze de la Fekeli dar el îi spune că aceasta este o chestiune de onoare și îl înțelege perfect. Îl avertizează ca de aici înainte să fie mai atent fiindcă războiul abia acum a început iar Demir este un inamic formidabil și cu siguranță va ataca. Îi promite că el va fi în spatele lui pentru a-l proteja, până în ultimul moment și îi cere să îi promită că niciodată nu va fi el primul care va scoate arma.
Yilmaz merge la Ankara pentru a discuta cu Mujgan, dar era prea târziu fiindcă ea s-a întors deja în Adana pentru a cere să fie repartizată în altă parte. Însă când ajunge la spital o asistentă o întreabă dacă pleacă din cauza bârfelor care se spun despre ea și Yilmaz. Atunci Mujgan se hotărăște să rămână, tocmai pentru a le arăta tuturor că nu îi pasă de vorbele lor. Yilmaz se întoarce și el de la Ankara și încearcă să vorbească cu ea și să îi explice de ce nu i-a spus până atunci despre Zuleyha, dar ea nu îl ascultă și îi cere să nu o mai caute niciodată.
Yilmaz se rănește intenționat la o mână pentru a ajunge la ea și în timp ce ea îi tratează rana el încearcă din nou să îi explice dar ea nu vrea să știe nimic.

Cengaver are tot mai multe datorii și nu mai poate obține nici un împrumut. Furia lui față de Demir crește.
Demir aude la club o discuție despre cultivatorii din Cukurova cum că ar avea probleme cu vânzarea portocalelor. Când ajunge acasă îi povestește lui Hunkar iar ea îl sfătuiește să le dea o mână de ajutor și să le cumpere el toate portocalele, urmând apoi să încerce să le vândă el mai departe.
A doua zi, Demir îi invită pe toți acei oameni de afaceri la club dar îl așteaptă o mare surpriză acolo. După ce le face propunerea, ei îi spun că au vândut deja toate fructele lui Yilmaz fiindcă el a încheiat un contract pe termen lung cu o fabrică de sucuri din Germania.
Yilmaz este aplaudat de localnici fiindcă i-a ajutat și au obținut un profit bun.
Yilmaz apare pe prima pagină a ziarului local din Cukurova.
El este considerat de localnici un erou care a salvat agricultorii de la o mare problemă. În interviu este întrebat ce părere are despre interviul dat de Demir și Zuleyha. Yilmaz profită de această ocazie și spune că este de acord cu tot ce s-a scris în acel articol și acceptă acum că Zuleyha nu îl mai iubește, dealtfel, iubirea lor a fost una copilărească.
Continuă să spună că nu regretă deloc că a venit în Adana fiindcă aici a cunoscut pe cineva, marea lui iubire. Este întrebat care este numele acelei femei iar el răspunde că este suficient că ea știe cine este.
Zuleyha citește interviul cu lacrimi în ochi, apoi arde ziarul.

În acea seară, Demir se întâlnește cu un tip și îi dă o sumă de bani, iar acesta îi sabotează mașina lui Yilmaz.
Dimineața, Yilmaz merge acasă la Mujgan. Ea se grăbește să meargă la spital fiindcă are o urgență dar mașina ei nu pornește. Yilmaz îi împrumută mașina lui și rămâne să o repare pe a ei. Îi spune că îi acea seară o va scoate la cină iar ea acceptă, apoi urcă în mașina lui și pleacă. Când oprește la un semafor apare Zuleyha. Ea urcă în mașină și îi spune că vrea să discute ceva cu ea. Mujgan îi spune că nu are timp fiindcă are o urgență dar Zuleyha îi zice că vor discuta pe drum. Mujgan conduce cu viteză mare iar la un moment dat își dă seama că frâna nu funcționează. Disperată, încearcă să evite o mașină care apare din față.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 24 varianta TV corespunde episodului 16 – 17 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.