Ma numesc Zuleyha – episodul 49 (rezumat)

13,796

Zuleyha îi spune lui Fekeli că Hunkar și Demir au închis-o într-un spital de psihiatrie și au ținut-o departe de fiul ei timp de câteva luni pentru a o împiedica să fugă cu Yilmaz. Fekeli este șocat și devastat să afle că femeia pe care a iubit-o 40 de ani este atât de crudă și o părăsește.
Zuleyha o întreabă pe Hunkar dacă chiar crede că merită să fie fericită iar Hunkar îi răspunde că nu merită și că regretă tot răul pe care i l-a făcut pentru ca fiul ei să fie fericit. Hunkar îi spune apoi că a sosit momentul să decidă dacă îi spune lui Yilmaz că Adnan e fiul lui și o atenționează că viitorul ei, al lui Demir, al lui Yilmaz, al lui Mujgan și al copiiilor sunt în mâna ei.
După confruntarea cu Hunkar, Zuleyha merge la spital pentru a-i cere un sfat lui Sebahattin. Îi povestește tot ce i-a zis lui Fekeli și că nu a putut să îi spună că Adnan e fiul lui Yilmaz.
Ceea ce nu știau Zuleyha și Sebahattin este că Mujgan se afla în încăpere după un paravan și a auzit totul.

Demir o duce pe Haminne acasă însă e foarte agitată fiindcă Hunkar lipsește.
Fekeli și Yilmaz se decid să continue planul inițial de a distruge familia Yaman.
Demir îi trimite vorbă lui Hunkar prin avocatul lor că vrea să cumpere conacul de la ea. Hunkar se întoarce acasă și îi spune că conacul este al ei și dacă nu vrea să locuiască sub același acoperiș, e liber să plece. Îi mai spune că ea nu are pentru ce să se rușineze fiindcă și-a dorit să fie fericită cu Fekeli, îi amintește cât de nefericită a fost cu Adnan și îi reproșează că le-a distrus viețile lui Zuleyha și lui Yilmaz pentru ca el să fie fericit. Demir se decide să rămână acolo însă atmosfera dintre ei este foarte tensionată.

Behice găsește jurnalul lui Mujgan și se asigură că Yilmaz îl citește. Yilmaz află cât de necăjită este Mujgan pentru că el nu a iubit-o niciodată și încearcă să fie mai atent cu ea.
Mujgan e devastată după ce a aflat că Yilmaz este tatăl lui Adnan. Încearcă să îi spună soțului ei însă până la urmă se răzgândește.
A doua zi Adnan iese singur din casă și merge din nou la Yilmaz iar el îl ia în brațe și îi spune că i-a fost dor de el. Mujgan îl ia din brațele lui, i-l dă lui Zuleyha și o roagă să îl țină departe de casa lor.

Demir este foarte furios pe Zuleyha fiindcă i-a spus lui Fekeli tot adevărul. Zuleyha îl înfruntă neînfricată iar seara îi spune să doarmă în camera de oaspeți. Demir își dă seama că Hunkar a avut dreptate când a spus că Zuleyha încă vrea să fugă cu Yilmaz. O amenință și îi spune că dacă continuă astfel, îl va face să o urască și dacă s-a temut de el când o iubea, să își imagineze cum o va pedepsi atunci când o va urî.

Cetin dă buzna la logodna lui Gulten, își declară dragostea pentru ea și insistă să nu se căsătorească cu Rustem și să recunoască și ea că îl iubește. Rustem scoate pistolul dar Cetin este mai rapid și îl împușcă. Mujgan îi acordă lui Rustem îngrijirile medicale și îl trimite la spital iar Cetin se predă. Gulten merge să îl vadă la închisoare și îi spune că îl iubește și că îl va aștepta.

Demir a început să ia decizii cu privire la companie fără să o consulte pe Hunkar. Pentru a-i da o lecție, Hunkar candidează împotriva lui pentru funcția de președinte al Camerei de Industrie. Din cauza dezbinării, familia Yaman pierde încrederea oamenilor de afaceri din oraș iar Hatip câștigă alegerile.
Yilmaz și Fekeli speră că Demir, Hunkar și Hatip se vor distruge reciproc în lupta pentru conducerea Çukurovei.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 49 varianta TV corespunde episoadelor 31-32 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a ep 31 si prima jumătate a ep 32).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.