Ma numesc Zuleyha – episodul 82 (rezumat)

16,087

Zuleyha îi dă lui Demir scrisoarea pe care a găsit-o în biroul lui. Ei nu știu că Fikret este cel care a lăsat-o acolo iar Demir este sigur că femeia căreia Adnan i-a scris scrisoarea a mințit că au un copil împreună și că acum încearcă să îi șantajeze.

Fekeli o mută pe Behice în altă casă după ce aude cum o tratează pe Nazire. Behice se plânge lui Mujgan de condițiile modeste în care locuiește și aceasta decide să o mute în casa de lângă conacul Yaman.
Yilmaz le-a dăruit acea casă lui Cetin și lui Gulten, cadou de nuntă însă nu au apucat să facă actele. Tinerii îndrăgostiți proaspăt căsătoriți nu au de ales și se mută.

Pentru a creea un pretext pentru a-l chema pe Demir la ea, Umit sparge o țeavă de apă în curtea casei pe care i-a închiriat-o.
Demir merge să o ajute și sfârșesc prin a petrece noaptea împreună.

La ferma lui Fekeli, Fikret și Mujgan se sărută din nou și vorbesc deschis despre sentimentele lor.

Zuleyha îl așteaptă pe Demir și o întristează faptul că în ultimul timp este mai distant și că pleacă în fiecare seară de acasă. Când Sevda o întreabă de ce nu vrea să recunoască faptul că are sentimente pentru el, Zuleyha îi spune că nu vrea să îl trădeze pe Yilmaz. Sevda îi zice că el și-ar fi dorit ca ea să fie fericită și că îl va pierde pe Demir dacă continuă să își nege sentimentele.
Dimineața când se întoarce acasă, Demir îi spune că a vizitat un amic apoi a rămas la hotel. Zuleyha știe că minte dar nu poate să-i ceară explicații. Sevda îi spune lui Demir că ea l-a așteptat toată noaptea și a fost îngrijorată dar el nu crede.

Imediat după ce ajunge la birou, Demir o sună pe Umit și o întreabă când se mai pot întâlni. Umit îi spune că ea este liberă oricând dar pentru el este mai dificil fiindcă este căsătorit. Treptat, ea vrea să-l convingă să divorțeze.

La o strângere de fonduri, Zuleyha donează un teren pentru a construi o tabără de vară pentru copii.
Când încep lucrările de construcție la terenul respectiv, sunt găsiți banii pe care i-a ascuns Yilmaz când și-a vândut proprietățile. Întâmplător Gaffur și Behice sunt acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.