Ma numesc Zuleyha – episodul 83 (rezumat)

18,146

În timpul lucrărilor de construcții de pe terenul donat de Zuleyha, se găsesc banii ascunși de Yilmaz. Gafur își umple buzunarele și cizmele contrazicându-se cu Behice care înșfacă cutia cu bani și vrea să fugă cu ei spunând că sunt ai nepotului ei.
Fiindcă terenul este acum în proprietatea statului, la fel sunt și banii iar pentru a-i recupera, Zuleyha trebuie să deschidă un proces.
Mujgan vorbește cu Fekeli despre asta, convinsă fiind că Zuleyha a donat terenul intenționat. Fekeli îi spune că Yilmaz ar fi fost fericit să știe că banii lui vor fi folosiți pentru a ajuta copiii sărmani și o liniștește spunându-i că el și Yilmaz i-au deschis un cont lui Kerem Ali, cu exact aceeași sumă pe care a pierdut-o acum, însă copilul îi va putea folosi doar după ce împlinește 21 de ani. Mujgan se bucură să afle că totuși Yilmaz s-a gândit la viitorul copilului său și că nu a făcut diferență între el și Adnan.
Când Mujgan îi spune lui Behice despre cont, aceasta face un scandal uriaș pentru că nu vor putea folosi banii și Mujgan înțelege că în tot acest timp a vrut averea lui Yilmaz pentru ea, nu pentru Kerem Ali. Behice încearcă să se corecteze însă Mujgan îi spune că de acum este pe cont propriu și să stea departe de ea.

Fekeli se întâlnește cu Zuleyha și îi spune că nu este nevoie să mai recupereze acei bani. Și Zuleyha este convinsă că Yilmaz ar fi fost bucuros să doneze banii.
Fekeli o sfătuiește să își continue viața și să nu se simtă vinovată dacă are sentimente pentru Demir fiindcă Yilmaz i-a încredințat-o lui pentru că știa că o iubește.

Demir continuă să se întâlnească cu Umit. Zuleyha știe că există o altă femeie în viața lui și este geloasă însă încă nu știe că acea femeie este Umit.
Planul lui Fikret este ca tot orașul să afle că Demir își înșeală soția, la fel ca tatăl său, să îi distrugă reputația și să îl facă să piardă totul. Când își dă seama că Umit începe să se îndrăgostească de Demir, o avertizează că dacă îi va distruge planul și el o va distruge pe ea.

Mujgan îi spune lui Fikret că nu vrea să se întâlnească cu el pe ascuns și că până va fi sigur de sentimentele lui, nu vrea să aibă o relație cu el.
Fikret se distanțează fiindcă o relație deschisă cu ea i-ar încurca planurile.
În altă seară, Mujgan îl întreabă de ce o evită și îi spune că ar fi mai bine să își continue viața ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între ei. Fikret îi spune că nu este atât de ușor să o uite și o sărută. Fekeli apare chiar atunci și îi vede.

Detectivul angajat de Zuleyha o anunță că multe persoane au fost interogate cu excepția taximetristului care a dus-o pe Hunkar la ruine. El va încerca să-l găsească iar pe de altă parte a investigat-o pe Behice și bănuiește că ea a ucis-o.
La finalul episodului, un taximetrist merge la conacul Yaman și îi spune lui Demir că știe cine a ucis-o pe Hunkar.
Pe de altă parte, Fikret lasă un bilet în mașina lui Zuleyha.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.