Ma numesc Zuleyha – episodul 97 (rezumat)

28,570

Mujgan îi spune lui Zuleyha că Demir o înșeală cu Umit și îi arată o fotografie cu cei doi. Zuleyha se preface că știa și îi spune că și-a iertat soțul pentru că s-a întâmplat când mariajul lor era o formalitate.
De data aceasta Mujgan are intenții bune și o avertizează că Umit nu va renunța la Demir.

Zuleyha se întreabă cum Demir a putut să o lase să se împrietenească cu Umit și a dus-o în casa lor și nu mai este sigură de iubirea lui. Când o confruntă pe Umit iar ea îi spune că încă sunt împreună, Zuleyha nu mai știe ce să creadă.
Îi dă lui Demir șansa să-i spună el despre relația lor, întrebându-l ce problemă ar putea avea Umit cu el de l-a denunțat și de ce el nu  face nimic pentru a o pedepsi.
Demir nu poate să îi spună iar Zuleyha decide să îl părăsească fiindcă nu mai are încredere în el.
Își vinde acțiunile de la companie unei persoane necunoscute și cu ajutorul amicului ei detectiv, face pregătirile necesare pentru a pleca în Cipru fără să știe Demir. După ce va ajunge, va deschide un proces de divorț și e de acord să aibă custodie comună cu Demir.

Cumali, bărbatul care le-a văzut pe Zuleyha și pe Sevda îngropându-l pe hoț, se angajează la conac. Îi câștigă încrederea lui Gaffur și află de la el informații despre ele și despre averea familiei Yaman.

Fikret este eliberat fiindcă nu s-a găsit nici o dovadă împotriva lui.
Mujgan este foarte supărată că a mințit-o că  Umit îi este doar o amică și se desparte de el.
Fikret se împacă cu Fekeli și se întoarce acasă la el.
Pe de altă parte, el și Umit se aliază din nou împotriva lui Demir fiindcă acum ea vrea să îl facă să sufere pentru că a respins-o.
Mujgan primește o ofertă de muncă în Istanbul și o acceptă crezând că Fikret încă se întâlnește cu Umit și că nu au nici un viitor împreună.
Când realizează că o va pierde, Fikret decide să renunțe la răzbunare și să o ceară în căsătorie.
Mujgan merge în Istanbul pentru a face pregătirile necesare pentru mutare iar pe Kerem Ali îl lasă acasă la Fekeli.
În timp ce Fikret le spune lui Fekeli și lui Lütfiye că la întoarcerea ei, o va cere în căsătorie, la radio se anunță că avionul în care se afla Mujgan s-a prăbușit și ea și-a pierdut viața.

Când sosește ziua plecării în Cipru, Zuleyha îi spune lui Sevda că îl părăsește pe Demir.
Sevda îi spune lui Demir iar el se duce în port după ea dar ajunge prea târziu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.