Ma numesc Zuleyha – episodul 98 (rezumat)

37,027

Zuleyha îl părăsește pe Demir și pleacă în Cipru cu vaporul.
Demir îl întreabă pe Șadi, amicul ei dacă știe unde a mers iar el îl convinge că Zuleyha ar fi putut pleca doar în Londra și urmând sfatul lui, Demir merge acolo și angajează un detectiv particular să o găsească.
Între timp, Sevda primește un bilet de la Cumali în care o șantajează pentru bani. Sevda îi povestește lui Gulten că l-au ucis pe unul dintre hoții care au jefuit conacul. Atunci Gulten îi spune unde se află Zuleyha iar Sevda merge după ea. Zuleyha se întoarce acasă pentru a găsi împreună o rezolvare.
Chiar atunci se întoarce și Demir din Londra și amândoi o găsesc pe Umit la conac povestind cu Haminne.
Umit îi spune lui Zuleyha că Demir a cerut-o în căsătorie și despre planurile lor de viitor. Demir o scoate afară din casă apoi îi spune soției sale că relația lor a fost atunci când mariajul lor era o formalitate. Zuleyha nu poate să îl ierte pentru că a mințit-o iar lui îi spune că s-a întors pentru copii.

Seara, Umit care a făcut o obsesie pentru Demir, îl sună și îi spune că ea îl va aștepta toată viața. Văzând că nu poate să scape de ea nicicum și crezând că Zuleyha nu îl va ierta niciodată, Demir își ia arma și merge să o împuște apoi vrea să se împuște și el. Zuleyha merge după el și când ascultă discuția pe care o are cu Umit, află că el nu a încetat niciodată să o iubească și că a fost cu Umit fiindcă nu a avut nici o speranță că ea îl va iubi vreodată.
Zuleyha îl iartă pe Demir și se împacă.

În biletul de amenințare, Cumali le-a scris lui Sevda și lui Zuleyha locul unde să îi lase banii. În schimb, cele două îi lasă acolo un bilet în care îi spun că nu va vedea nici un ban de la ele.

La conacul lui Fekeli, familia este îndurerată după pierderea lui Mujgan.
Fikret se învinovățește și decide să renunțe la răzbunare și să îl adopte pe Kerem Ali.

Când Sevda află că Demir a vrut să o ucidă pe Umit, merge la ea și insistă să renunțe la el și să plece împreună departe. Umit îi cere din nou să o ajute să îl despartă de Zuleyha.
Betul, fiica lui Şermin, se întoarce din Franța și cumpără casa de lângă conacul Yaman.
În episodul anterior Şermin și Fusun au început să bănuiască faptul că Umit este fiica lui Sevda. Au mers în Istanbul pentru a se interesa despre familia lui Umit și au aflat că numele mamei ei este Fatma Ozlem. În episodul acesta, Şermin găsește buletinul lui Sevda și află că numele ei real este Fatma Ozlem. Din cauza evenimentelor de la conac, nu are ocazia să îi spună lui Demir. Când îi povestește lui Betul, ea îi spune că informația aceasta le va fi folositoare pe viitor. Probabil scopul întoarcerii ei este să obțină averea familiei Yaman.

La insistențele lui Fekeli și Lutfiye, Fikret merge la Demir și îi spune că el a renunțat la răzbunare. În schimb, Demir îi zice că nu și-a încheiat socotelile cu el și îl va face să plătească pentru tot ce i-a făcut.
La finalul episodului, Umit îi spune lui Zuleyha că este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.