Prețul fericirii episodul 87, Rezumat

9,840

Când mama lui Cagatay o numește pe Yıldız amanta fostului ei soț, lucrurile se complică. Chiar dacă Yildiz încearcă să spună adevărul, Feride nu o ascultă. Auzind ce i s-a spus fiicei sale, Asuman merge foc și pară și se ceartă cu Feride.
Cagatay își dă seama că a fost o neînțelegere și nu acordă importanță evenimentului dar Yildiz și Asuman merg la companie a doua zi și îi spun lui Hasan Ali situația.

Asuman îl place pe Hasan Ali și caută pretexte pentru a se întâlni cu el. Știind că Cagatay nu a mai vorbit cu el de când a divorțat de Feride, îi propune lui Hasan să-l ajute să se întâlnească cu el acasă la ea ca să discute. Cagatay nu poate să își ierte ușor tatăl pentru că i-a părăsit și s-a recăsătorit dar atât el cât și Hasan îi sunt recunoscători lui Yildiz și mamei sale pentru că au încercat să îi împace.

Ender nu se înțelege deloc cu noul asociat. Ea se ocupă de operele de caritate ale firmei și de data aceasta vrea să sponsorizeze o operă de artă modernă. Pentru Hasan Ali, ce numește ea operă de artă, e doar un băț și o cărămidă într-o grădină cu iarbă și nu își dă acordul dar până la urmă îi aprobă proiectul ca să o mai îmbuneze. Văzând că nici așa nu reușește, îi dăruiește un ceas scump cu diamante. Ender e impresionată că se străduiește atât de mult dar nu îi place ceasul și merge să îl schimbe cu o bijuterie. Așa descoperă că ceasul este fals și crede că Hasan a făcut-o intenționat. Când îi spune, bărbatul realizează că ani de zile a fost înșelat și a cumpărat bijuterii false dar Ender nu crede.

Yildiz și Asuman au deschis o spălătorie iar Emir și Caner lucrează cu ele. Zehra vrea să deschidă și ea o afacere iar Asuman o ajută să închirieze un local și îi propune să se asocieze amândouă.
Mert a făcut o înțelegere cu Şahika dar se retrage fiindcă nu are încredere în ea. Amândoi vor să scape unul de altul și apelează la Hasan Ali dar el îi confruntă și îi pune să se împace. De fapt el vrea ca în viitor să scape și de Ender și de Şahika dar deocamdată are nevoie de ele.

Yildiz și Cagatay se plac și petrec tot mai mult timp împreună. Cagatay propune să plece singuri într-o vacanță în weekend dar fiindcă el nu vrea o relație serioasă, ea preferă să rămână prieteni.
În urmă cu câteva zile, înainte de a-l cunoaște pe Cagatay, Yildiz l-a cunoscut pe Cenk, amicul lui și au schimbat câteva vorbe. Se întâlnesc din nou în bloc iar tipul o place și îi povestește lui Cagatay că a găsit-o pe femeia visurilor lui. Cagatay este neplăcut surprins să afle că e vorba de Yildiz a lui.
La finalul episodului, Yildiz, Şahika și Ender primesc în același timp mesajul: ‘știu ce ați făcut’.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.