Pretul fericirii episodul 15 sezonul 3 (rezumat)

6,638

Halit află că i-au dispărut telefonul și fotografia care l-ar fi ajutat să recupereze acțiunile de la Nadir și face un scandal mare.   Yildiz îi spune că Ender a fost acolo iar Halit e sigur că ea le-a luat și merge să se confrunte cu ea. Ender își dă seama că cineva a vrut să o învinuiască pe ea și îl sună pe Nadir dar el nu îi spune că Yildiz este cea care l-a ajutat.

Ender o întreabă pe Yildiz dacă ea este în spatele acestui plan dar Yildiz neagă. Totuși, Ender e sigură că minte și nu o va lăsa nepedepsită fiindcă o deranjează că i-a întins o capcană în loc să îi ceară ajutorul.
Nadir o urmărește pe Yildiz când merge acasă la Emir ca să vorbească cu ea fără să fie văzuți de vreo cunoștință. Îi spune că regretă că a trebuit să o amenințe și încearcă să îi explice de ce acea fotografie este atât de importantă pentru el.

Nadir deține un cazino și când află că Yigit este un geniu la matematică, îl invită să participe la jocuri de noroc ilegale dar minte că localul este al unui prieten. Scopul lui este să îl obișnuiască pe Yigit cu jocurile și mai târziu să folosească asta împotriva lui Ender, dacă va fi nevoie. Yigit merge la local și își dă seama că el este proprietarul, însă nu este interesat de jocuri.
A doua zi îi povestește lui Ender. La început ea se îngrijorează și insistă să nu mai meargă acolo, apoi își dă seama că se poate folosi de asta ca să îi dea o lecție lui Yildiz. Întâi îi spune lui Sahika că Nadir deține un cazino apoi îl pune pe Caner să îi trimită lui Yildiz o invitație la acel local.
Sahika îi spune lui Halit despre cazinoul lui Nadir, pentru a-i câștiga încrederea iar Halit face bucuros un denunț fără să știe că soția și fiica lui vor fi acolo.

Yildiz merge împreună cu Zehra la local, crezând că acolo se organizează un eveniment de caritate.
Când Nadir le vede în cazino, își dă seama că ceva nu este în regulă și pleacă dar înainte îi spune unui angajat să le scoată afară cât mai repede. Imediat după aceea, apare poliția și îi arestează pe toți inclusiv pe Yildiz și pe Zehra. Halit este foarte furios când merge după ele.
Yildiz isi dă seama că Ender a făcut asta. Ender nu neagă, ba chiar e mulțumită și amuzată de rezultat și îi spune că a fost o avertizare, ca să nu mai îndrăznească să îi întindă capcane.

Lila și Yigit se împacă.
Halit s-a împrietenit cu Leyla și în pauza de masă, merg împreună la un restaurant. De fapt el e supărat din cauza problemelor cauzate de Nadir și cele de acasă și îi face bine să vorbească cu ea. Şahika îi urmărește și îi fotografiază după care îi trimite fotografia lui Yildiz.
Yıldız se îngrijorează și îi sună pe Halit și pe Leyla sub pretext că vrea doar să îi întrebe ce fac. Amândoi evită să îi spună că au luat masa împreună fiindcă nu vor ca ea să înțeleagă greșit iar Yildiz rămâne cu impresia că într-adevăr este ceva între ei. În secvența finală, Şahika îl sună pe Nadir și îi spune că în curând Yıldız va fi a lui.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 15 varianta TV corespunde episodului 14 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.