Pretul fericirii – Episodul 16 Sezonul 3 (rezumat)

6,601

Yıldız e sigură că Halit o înșeală cu Leyla și îi cere ajutorul lui Ender. Se întâlnesc și fac un plan împreună cu Caner și Emir prin care să o determine să plece din oraș. Ender o ajută pe Yildiz dar în schimb, în curând îi va cere să facă ceva pentru ea. Yildiz acceptă fiindcă nu are de ales.

Cu ajutorul lui Emir și Caner, îi vor trimite lui Kaya de pe telefonul Leylei, o fotografie indecentă. Ender este lângă Kaya când o primește și se preface că este revoltată și că nu acceptă așa ceva chiar dacă sunt căsătoriți doar de formalitate. Între timp, Emir o duce pe Leyla la un restaurant după care Ender merge acolo și face scandal, acuzând-o că vrea să îi distrugă căsnicia.
Leyla este foarte supărată. Îl sună pe Kaya și îi spune că nu a trimis fotografia apoi își dă seama că Ender și Caner au făcut-o.
Yıldız o sfătuiește să nu se pună cu Ender și să demisioneze.
Leyla îi urmează sfatul. Îi trimite un mesaj lui Halit prin care îl anunță că demisionează. Halit merge imediat să discute cu ea și se întâlnesc din nou pe ascuns fiindcă nu vrea să afle Yildiz. Leyla îi povestește situația, dar rămâne hotărâtă să plece deși Halit o sfătuiește să rămână și îi promite că îi va fi alături.

Yigit și Lila se întâlnesc pe ascuns. Într-o seară, Halit îi prinde împreună și face un scandal mare apoi se decide să o trimită pe Lila în America la maică-sa.
Ender îl invită pe Nadir la cină acasă la ea și Kaya. În timp ce servesc masa, cineva îl sună insistent pe Nadir. În cele din urmă, el merge în bucătărie să răspundă. Ender merge după el și îl aude vorbind cu o femeie și spunându-i să nu-l mai deranjeze. Acum Ender vrea să afle cine este acea femeie fiindcă speră că va putea folosi informația împotriva lui, dacă va fi nevoie. Kaya este foarte revoltat când vede cât de intrigantă este.

Nadir se întâlnește întâmplător cu Zehra și o cucerește imediat cu șarmul său. Zehra îi povestește lui Yildiz despre el, la care Yildiz îi spune că dacă cumva i-a venit iar vremea să se căsătorească, să nu cumva să îl aleagă pe Nadir fiindcă asta îi va aduce sfârșitul lui Halit. Pe de altă parte, nu își face griji fiindcă știe că Nadir o place pe ea.

Kaya își amintește că el și Sahika au o casă de valori de la părinții lor și merge să verifice dacă a ascuns acolo dovezile pe care le are împotriva lui Yigit. Găsește într-adevăr un stick pe care se află o înregistrare video a momentului când Yigit a lovit-o pe Ender și a împins-o în mare. Alături, găsește și o scrisoare de la mama lor în care le-a scris să fie alături unul de celălalt orice ar fi.
Cu toate acestea, foarte supărat, se confruntă cu Şahika și o scoate afară din casă spunându-i că nu mai vrea să știe nimic de ea.
Şahika îi promite lui Ender că se va răzbuna și o asigură că Kaya o va ierta curând. Se cazează la un hotel și obține permisiunea lui Halit să lipsească de la serviciu câteva zile.
Seara, merge la un club unde se întâlnește întâmplător cu Yigit și se preface că s-a îmbătat și abordează un grup de bărbați. Yigit abia o scoate de acolo și o duce la hotel apoi îi povestește lui Kaya. Amândoi se miră că a ajuns într-o astfel de stare iar Kaya îl roagă pe Yigit să o mai viziteze din când în când.

Yıldız află că Erim are prietenă și îl convinge să o prezinte familiei. Erim îi surprinde neplăcut pe toți fiindcă fata este cu câțiva ani mai în vârstă decât el. Halit îi interzice să se mai vadă cu ea, altfel îl va trimite la o școală cu internat în Londra. De asemenea, Ender îi spune fiului său să se despartă de ea.

Leyla se pregătește să plece din oraș dar întâmplător îl aude pe Emir vorbind cu Yildiz la telefon și află ca au plănuit totul împreună. Supărată, merge la Yildiz și îi spune că nu va pleca, ci rămâne să lucreze în continuare pentru Halit și îi va spune tot ce a făcut.
Știind că nu va putea să le facă față singură lui Ender și lui Yıldız, Leyla îi cere sfatul lui Şahika.
Şahika îi spune că dacă va pleca, va întâmpina aceleași probleme la următorul loc de muncă dar dacă rămâne și face tot ce îi spune ea, o va ajuta să se căsătorească cu Halit. Inițial Leyla nu vrea dar acceptă în cele din urmă.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 16 varianta TV corespunde episodului 15 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.