Prețul fericirii episodul 89 (Rezumat)

8,022

Hasan Ali organizează o cină specială acasă la el pentru Ender, Caner, Zehra, Mert, Yildiz si Asuman și le dăruiește câte un ceas scump. Cagatay nu este de acord cu gestul lui și îl cheamă deoparte să îi spună că prea a exagerat, în timp ce Ender, care se aștepta la ceva ieșit din comun fiindcă data trecută le-a adus lăutari și zăpadă artificială la masă, acum se amuză copios pe seama lui. Asuman observă că Hasan Ali îi acordă o atenție deosebită lui Ender și crede că este interesat de ea. De fapt el vrea să îi câștige încrederea și respectul, apoi va scăpa și de ea și de Şahika. Tot cu scopul acesta, o ajută să câștige Premiul pentru femeia de afaceri a anului dar nu îi spune exact dacă l-a câștigat datorită lui sau nu.

Feride nu este de acord cu relația dintre Cagatay și Yildiz și pune la cale un plan ca să îi despartă. Întâi deschide și ea o spălătorie chiar lângă spălătoria lui Yildiz și oferă clienților un tarif mult mai mic. Când Asuman se ceartă cu ea și o acuză că încearcă să le falimenteze, Feride se plânge lui Cagatay că a atacat-o fără motiv și îl convinge că nu ea a deschis spălătoria ci o amică. Cagatay și Yildiz se ceartă pe tema aceasta și se despart dar după două zile se împacă.

Şahika află că Hasan Ali o apreciază pe Yildiz și apelează la ea să-l convingă să-i redea poziția în consiliul de administrație al firmei. În schimb, îi propune s-o ajute să obțină aprobarea lui Feride, după ce l-a tras de limbă pe Emir și a aflat de la el că are probleme cu viitoarea soacră. Yildiz nu acceptă dar în scurt timp, Şahika îi câștigă încrederea lui Feride și o impresionează atât de mult, încât Feride o găsește potrivită pentru Cagatay și vrea să îi cupleze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.