Pretul fericirii episodul 90 (Rezumat)

8,184

Cenk află că Yildiz și Cagatay sunt împreună. El și Burcu, fosta iubită a lui Cagatay sunt foarte supărați pe ei, simțindu-se trădați și vor să le strice relația. Cenk merge la spălătorie la Yildiz sub pretext că vrea să își ia rămas bun, o îmbrățișează iar Burcu îi fotografiază și îi trimite fotografiile lui Cagatay.
Fiindcă Yildiz nu îi spune că s-a întâlnit cu Cenk, apar din nou neînțelegeri între ei însă amândoi înțeleg scopul celor doi și nu permit să le afecteze relația.

Şahika i-a câștigat încrederea și aprecierea lui Feride, adoptând o ținută și un comportament exact ca al ei și convingând-o că este o femeie bună care face voluntariat pentru sărmani, că este modestă și decentă și că preferă să fie casnică, nu femeie de afaceri. Feride o găsește potrivită pentru Cagatay și imediat organizează o cină acasă la ea și le face cunoștință. La urmă îl trimite pe Çağatay să o conducă acasă.

Următoarea seară, Feride o trimite pe Sahika acasă la el să îi ducă un chec făcut de ea. Chiar atunci, Cagatay o așteaptă pe Yildiz cu o cină romantică. Şahika il roagă să îi dea un pahar cu apă și trage de timp până când apare Yildiz. Cagatay se panichează și o ascunde pe Sahika în baie pentru ca Yildiz să nu înțeleagă greșit când îi va vedea împreună. Bineînțeles că Şahika face zgomot iar Yildiz o găsește și se ceartă cu Çağatay. Următoarea zi Yildiz se împacă cu el apoi se confruntă cu Şahika și înțelege că urmărește să îi despartă, după care merge să vorbească cu Feride, sperând că dacă se vor cunoaște mai bine, o va accepta. Feride îi spune că nu vrea ca fiul ei să fie cu o femeie care s-a  căsătorit cu un bărbat în vârstă pentru bani și că a aflat că are o reputație proastă.

Ender observă că este urmărită și când se interesează cui îi aparține mașina, află că este înregistrată pe numele lui Zehra și că Sitki lucrează pentru ea. După aceea Caner îl urmărește pe Sitki când merge la o bancă apoi Ender află că în urmă cu câteva zile, la banca respectivă a fost deschis un cont pe numele lui Halit Argun și bănuiește că trăiește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.