Prețul fericirii episodul 21 sezonul 3 (rezumat)

7,202

În episodul anterior, Yildiz a aflat că Halit are o aventură cu Leyla. Se hotărăște să divorțeze, își ia copilul și se mută la Emir.
A doua zi, îi sună pe Kaya și pe Ender, care sunt în luna de miere într-o stațiune. Cei doi se întorc imediat acasă. Kaya este de acord să fie avocatul ei iar Ender o va ajuta să se răzbune.
Halit încearcă din nou să o convingă să se întoarcă acasă. Ender, Caner și Emir o sfătuiesc să se gândească bine înainte de a lua o decizie fiindcă oricum nu s-a căsătorit cu el din iubire dar de data aceasta Yildiz e hotărâtă să divorțeze.
Zehra, Lila și Erim îi fac o mulțime de reproșuri lui Halit fiindcă le pare rău că Yildiz și frățiorul lor nu vor mai locui cu ei. Halit izbucnește furios și vrea să îl lovească pe Erim dar fetele intervin și îl opresc. Copilul se mută la Ender fără să îi spună lui Halit.

Halit încearcă să afle cine i-a spus lui Yildiz de relația lui cu Leyla și află că toți dușmanii lui știau. Pe de altă parte, se îndepărtează de Leyla și regretă că familia lui se destramă.
Leyla este revoltată că Halit a negat că sunt împreună chiar de față cu ea. Șahika o învață să nu îi facă reproșuri ci să îi spună că îl înțelege și că îl va aștepta oricât va fi nevoie.
Yildiz o întâlnește la firmă când merge să demisioneze și o bate în văzul tuturor. După scandalul acesta, Halit acceptă să nu mai prelungească inutil procesul și semnează actele de divorț.

Yildiz se mută în casa pe care Halit a cumpărat-o pentru fiul lor. Ca răzbunare, spune presei motivul pentru care au divorțat.
Știrea este publicată în ziua divorțului.
Leyla încearcă să se apropie din nou de Halit. Când el îi cere să îi acorde timp, Leyla îi spune că este însărcinată.
Pe de altă parte, Nadir îi propune din nou lui Yildiz postul de prezentatoare meteo și o cere în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.