Pretul fericirii episodul 22 sezonul 3 (rezumat)

7,978

Nadir o cere în căsătorie pe Yildiz imediat ce divorțul ei se finalizează. Surprinsă, Yildiz îi spune că ea nu are sentimente pentru el și nu intenționează să se recăsătorească. În schimb, acceptă postul de prezentatoare meteo fiindcă vrea să se descurce singură, fără ajutorul lui Halit.
Nadir îi spune să se mai gândească și că o va aștepta oricât va fi nevoie. Îi promite că o va face fericită și chiar dacă nu se vor căsători, el îi va fi mereu alături.

Nadir îi cere apoi lui Ender să-l ajute s-o convingă pe Yildiz să accepte iar Ender îi propune să organizeze o petrecere pentru ea, știind că a fost dezamăgită că nu și-a putut serba ziua de naștere din cauza lui Halit.
Yildiz se bucură foarte mult de petrecerea surpriză.
Pe de altă parte, Halit e foarte supărat când află despre petrecere și că lucrează pentru Nadir, dar nu poate să facă nimic.

Yildiz îl ia pe Halit Can cu ea la studio. În timp ce prezintă vremea, copilul începe să plângă iar Yildiz îl ia în brațe și îi dă să mănânce gem de fructe, făcut după rețeta bunicii ei. Din nou, emisiunea are audiență record și o mulțime de telespectatoare sună la canalul de televiziune pentru a cere rețeta.
Cu ajutorul lui Caner și a lui Emir, Yildiz pregătește o cantitate mare de gem și o vinde, sperând ca pe viitor să deschidă o afacere împreună.

Leyla l-a mințit pe Halit că este însărcinată. Halit îi dă de înțeles că nu își dorește încă un copil, acum când are atâtea probleme. A doua zi, Leyla îi spune că a făcut avort și îl face să se simtă vinovat, folosindu-se de asta ca să nu o părăsească. Îi spune că o cină împreună cu familia lui ar ajuta-o să se simtă mai bine iar Halit acceptă ca să nu o supere.
În aceeași zi, Erim se întoarce acasă la rugămintea lui Halit.
Yildiz află de la Aysel că Leyla este invitată la vilă. Ca să îi încurce planul, îl duce pe Halit Can acolo și îl lasă cu surorile lui pentru câteva ore. Întreaga seară, Halit și copiii lui sunt preocupați de el și o ignoră pe Leyla.

Yigit se întoarce din Elveția cu noua lui iubită, o franțuzoaică. Lila este geloasă și începe să iasă cu băiatul pe care i l-a prezentat Zerrin.
Şahika îi spune lui Yildiz că Leyla este însărcinată. Atunci, Yildiz merge la firmă, unde Halit, Nadir și ceilalți sunt într-o ședință și îi spune lui Nadir că acceptă să se căsătorească cu el.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 22 varianta TV corespunde episodului 21 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.