Pretul fericirii episodul 23 sezonul 3 (rezumat)

9,704

După ce află că Leyla este însărcinată, Yildiz acceptă cererea în căsătorie a lui Nadir, dar regretă imediat după aceea.
Nadir este foarte fericit și propune să sărbătorească împreună cu Asuman, Ender și Kaya. La restaurant, Ender observă că Yildiz este agitată și îngrijorată. Când o întreabă ce se petrece, Yildiz îi spune că a acceptat doar ca să îl supere pe Halit și acum nu știe cum să iasă din încurcătură. Ender își dă seama că Leyla a mințit.

A doua zi dimineața, Yildiz îi spune lui Nadir că a luat decizia în grabă și că nu vrea să se căsătorească cu el. Nadir îi cere o explicație dar ea nu îi spune motivul pentru care a acceptat.
Între timp, Ender așteaptă să afle ce a rezolvat Yildiz.  Se teme că Nadir este mai periculos decât pare și că îi va face rău lui Yildiz dar și ei, lui Kaya și lui Yigit.
Nu după mult timp, Nadir merge la firmă și îi cere s-o convingă pe Yildiz să se căsătorească cu el. Ender nu vrea să îi facă rău lui Yildiz și încearcă să nu se implice dar nu are de ales fiindcă Nadir o amenință. Când Halit află că Yildiz s-a răzgândit, îi face în ciudă lui Nadir, spunându-i că a acceptat doar ca să îl facă gelos pe el.

Ender îi spune lui Halit că Leyla nu a fost însărcinată ci l-a mințit ca să nu o părăsească. Halit bănuiește că are dreptate și o întreabă pe Leyla cine este doctorul ei. Leyla îi reproșează că nu are încredere în ea dar nu face decât să îi mărească suspiciunile.
Şahika îi promite că o va ajuta și găsește un medic fals, dar când Leyla îl duce la Halit, tipul îi spune că Leyla l-a plătit ca să mintă. Halit se desparte de ea.
Şahika a scăpat de Leyla pentru că oricum nu îi mai era folositoare după ce a pierdut încrederea lui Halit dar și pentru că Ender i-a cerut asta și în schimb, a promis că nu îl mai instigă pe Kaya împotriva ei.
Leyla merge la Nadir și îi propune să lucreze pentru el împotriva lui Halit dar Nadir îi spune că nu are nevoie de ea.

Afacerea lui Yildiz cu gemul de fructe pe care îl vinde prin intermediul canalului de televiziune, are mare succes. În scurt timp, primește o ofertă de la o companie americană de produse alimentare care vrea să îi cumpere rețeta pentru 5 milioane de dolari. Yildiz leșină când aude suma. În plus, primește și un post de manager în companie și îi ia pe Caner și pe Emir alături de ea.

Halit află că acțiunile companiei din Africa nu valorează nimic. Ca să își achite datoria de la care a pornit totul, trebuie să își vândă acțiunile din firma sa. Din cauza împrumuturilor mari pe care le-a făcut, își pierde conacul și toate bunurile.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 23 varianta TV corespunde episodului 22 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.