Prețul fericirii episodul 24 sezonul 3 (rezumat)

9,940

Halit, Zehra, Lila și Erim locuiesc în casa lui Sitki, șoferul lor. Ender, care merge să-l ia pe Erim, nu își ascunde bucuria de a-l vedea pe Halit în situația în care a ajuns. Erim insistă să rămână alături de el. A doua zi însă, după ce este umilit în fața colegilor fiindcă Halit nu a plătit taxa școlară, Ender îl convinge să se mute la ea.

Pe de altă parte, lui Yıldız îi pare rău pentru Halit. Îl vizitează și încearcă să-i ridice moralul apoi o trimite pe Aysel să cumpere alimente și să gătească pentru ei.
Când vede cât de supărate sunt Zehra și Lila,  le propune să locuiască la ea până când Halit va reuși să închirieze un apartament.
Halit e uimit și impresionat că Yildiz nu se bucură de căderea lui și că face tot posibilul pentru a-l ajuta. Kaya, de asemenea, în ciuda neînțelegerilor dintre ei, îl vizitează și îi oferă ajutorul său.
În schimb, când le cere un loc de muncă prietenilor săi, toți îl evită.

Ender ii spune lui Yildiz că Nadir o amenință ca să o convingă să se căsătorească cu el. Yildiz işi amintește de fotografia cu Nadir îmbrăcat în rochie și o folosește pentru a scăpa de el.

Cei care au cumpărat acțiunile lui Halit, nu vor să lucreze cu Șahika. Ender îi dă vestea cu mare plăcere și speră că se va întoarce în Elveția și va scăpa de ea.
Şahika apelează întâi la Nadir apoi la Kaya dar nici ei nu vor să lucreze cu ea. Văzând că toate ușile i se închid, Şahika devine și mai periculoasă și face o mutare care va afecta viețile tuturor.
Îl vizitează pe Nadir sub pretext că vrea să își ia rămas bun și îl otrăvește. La înmormântare, se află că Nadir era căsătorit și soția lui a moștenit întreaga avere.
Când toți se întreabă cine este soția lui, apare Şahika, plângând în hohote, sub privirile confuze.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 24 varianta TV corespunde episodului 23 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.