Pretul fericirii episodul 26 sezonul 3 (rezumat)

11,380

Şahika a aranjat o cununie falsă, fără știrea lui Nadir și astfel a devenit soția lui și moștenitoarea întregii averi.
Chiar și Kaya bănuiește că ea l-a ucis și îi cere explicații dar Şahika il convinge cu ușurință că l-a iubit pe Nadir și că e devastată că l-a pierdut.
Ender și Caner încep imediat să caute dovezi acasă la Nadir și să se intereseze dacă cununia este reală dar nu rezolvă nimic fiindcă Şahika nu a lăsat niciun indiciu în urmă. 

Lila află că nici pentru ea nu a fost plătită taxa școlară însă primește o semi-bursă și vrea să se angajeze pentru a putea achita restul. Nu îi spune lui Halit ca să nu îl întristeze și mai mult dar nici lui Zerrin fiindcă nu vrea să știe că sunt într-o situație atât de gravă. Yildiz se oferă să plătească taxa dar Lila nu acceptă.
Încurajată de Yildiz, se angajează la cafeneaua din incinta facultății. Yigit, care s-a despărțit de iubita lui din Elveția, încearcă să fie alături de Lila în perioada aceasta și fiindcă ea îl respinge, se angajează și el la cafenea.
Zehra începe să lucreze și ea la o librărie cu ajutorul lui Akin, dar este concediată din prima zi fiindcă atunci când apar prietenele ei în librărie, se preface că nu lucrează acolo.

Halit are un interviu la o companie și fiindcă nu își permite să ia un taxi, trebuie să meargă cu autobuzul. Angajatorul este un fost angajat de-al lui pe care l-a concediat și îl refuză sub pretext că postul este inferior pentru el.
Yildiz organizează o mică petrecere în familie pentru Halit Can căruia îi iese primul dinte. Halit îi mulțumește pentru că l-a invitat și pe el și l-a sprijinit atât de mult în ultima perioadă și își cere scuze pentru modul cum a tratat-o când erau căsătoriți. Când se termină petrecerea, Halit Can face febră și trebuie să îl ducă la spital. Halit vrea să plătească el taxa pentru spitalizare însă nu își permite. Următoarea zi, o jurnalistă care se afla acolo, publică o știre despre cât de mult a decăzut. Şahika il vizitează și ca să-l necăjească, îi propune să lucreze pentru ea ca asistent. Halit refuză și îi spune că nu ar accepta nici un post de manager de la ea.

Şahika preia conducerea companiei și din prima zi o concediază pe Ender. Situația aceasta crează tensiune între ele și acasă. Yigit și Caner îl conving cu greu pe Kaya să se prefacă că se simte rău din cauza stresului, sperând că asta le va convinge să facă pace pentru o perioadă dar reușesc doar să le mai dea un motiv de ceartă fiindcă amândouă vor să se ocupe de el.
În cele din urmă, Kaya găsește rezolvarea. Îi spune lui Sahika ca va continua să fie avocatul ei cu condiția ca Ender să lucreze în continuare acolo.

Apare un nou personaj, un tânăr chipeș, pe care Yildiz îl cunoaște la firma unde lucrează și care va fi iubitul ei, în viitor.
Halit începe să lucreze la un magazin din cartier. Când părea că nu mai are nici o ieșire, Metin vine cu vestea că valoarea acțiunilor companiei din Africa a crescut de 10 ori. Halit va putea sa își recupereze conacul și firma dar îi cere lui Metin să nu spună nimănui deocamdată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.