Prețul fericirii episodul 77 (rezumat)

9,558

Asuman îi spune lui Halit că Kerim o place pe Yildiz. Sahika, care a auzit-o vorbind despre asta cu Ender mai devreme, bănuia ce va face și merge în biroul lui Halit, unde tocmai intrase și Kerim și le spune că sunt iubiți. Yildiz e foarte supărată când află.
Kerim îi spune lui Şahika că ar fi preferat să îl lase pe el să găsească o soluție dar ea insistă că era singura modalitate prin care îl putea împiedica pe Halit să-l concedieze. De fapt ea urmărește să îl îndepărteze de Yildiz.

Caner si Emir se plâng că s-au săturat de singurătate. Asuman le vine în ajutor, dar în loc să le prezinte niște femei cum se așteptau ei, îi duce la o moschee.
Yigit si Lila se logodesc.
Kaya îi cere lui Ender să îi returneze acțiunile lui Şahika, altfel se va despărți de ea. In cele din urmă, Ender îi spune că renunță la acțiuni cu condiția să le transfere fiilor ei. Yigit și Erim se bucură iar Kaya e mulțumit fiindcă el a vrut doar ca ea să renunțe la ambițiile ei. Ender îi spune apoi lui Caner că nu le-a cedat acțiunile, doar a făcut un transfer fals de ochii lui Kaya.

Emir îl ajută pe Kerim să se întâlnească cu Yildiz acasă la el fiindcă ea nu îi mai răspunde la telefon. Kerim îi povestește întreaga situație și o convinge că nu este nimic între el și Şahika.
Yildiz si Kerim devin un cuplu. A doua zi Kerim îi spune lui Mert că renunță la planul lor pentru că nu vrea să o piardă.
Între timp Şahika a înregistrat câteva discuții cu Kerim și a făcut un montaj pe care îl va folosi ca să o facă pe Yildiz să creadă că într-adevăr ei sunt iubiți. Merge la Ender și deschide subiectul despre ea și Kerim iar când Ender îi zice că știe că nu este nimic între ei, Şahika propune să îl sune pe Kerim ca să îi dovedească. La celălalt capăt al firului, angajatul ei pune montajul cu vocea lui Kerim și din discuție reiese că el o iubește.
Ender se întâlnește imediat cu Yildiz și îi spune. Foarte necăjită, Yildiz îl sună pe Halit și îi zice că acceptă să se recăsătorească cu el.
Chiar atunci, Kerim a vrut să își dea demisia dar când află că Yildiz se întoarce la Halit, se răzgândește și merge să o întrebe de ce a făcut asta. Yildiz îi spune că a aflat că el și Şahika sunt într-adevăr împreună dar Kerim crede că doar caută o scuză și că de fapt l-a ales pe Halit fiindcă el e mai bogat.

Kerim se întoarce apoi la firmă și îi spune lui Şahika că ar trebui să se afișeze împreună dacă tot au spus că sunt iubiți. În acea seară, Şahika îl duce la restaurantul unde știe că se vor întâlni Yildiz și Halit.
Yildiz este geloasă când apar ținându-se de mână. Halit insistă să se întoarcă la conac cât mai repede dar ea încearcă să amâne cât mai mult.
Când merge la baie, Yildiz se întâlnește cu Kerim pe hol și îi spune că acum e și mai sigură că a luat decizia corectă fiindcă nu a pierdut un bărbat precum Halit pentru el. Kerim o întreabă de ce își pierde timpul vorbind cu el în loc să fie alături de viitorul ei soț. Yildiz ii zice că a vrut doar să-i spună că nu poate să obțină orice vrea. Kerim îi răspunde că el doar pe ea o vrea. În acel moment apare Halit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.