Prețul fericirii episodul 78 rezumat

7,372

În episodul anterior, Halit i-a găsit pe Yildiz și pe Kerim povestind pe holul restaurantului dar nu a auzit ce vorbeau.
Şahika află că Ender nu le-a transferat acțiunile lui Erim și lui Yigit și imediat pune la cale un plan prin care să afle Kaya. Întâi se asigură că Ender e foarte ocupată apoi se întâlnește cu Yigit la casa pe care i-a dăruit-o cadou de logodnă și îl încurajează să cumpere terenul de alături. Cum el nu are banii necesari, îl sfătuiește să facă un împrumut bancar și să garanteze cu acțiunile. Yigit nu apucă să vorbească cu Ender despre asta înainte de a merge la bancă. Acolo, el și Kaya află că nu a făcut transferul. Amândoi se supără pentru că i-a mințit iar Kaya vrea să se despartă de ea.

Yildiz este concediată fiindcă a vândut gemul de fructe pe canalul lui Zehra, fără știrea companiei. Acum vrea neapărat să investească cei 5 milioane de dolari și să înceapă o afacere și fiindcă nimeni nu o susține, se întâlnește cu Mert și îi încredințează banii. Îl roagă să nu spună nimănui, mai ales lui Kerim, ceea ce și lui îi convine fiindcă Kerim nu l-ar lăsa să se atingă de banii ei.

Kerim îl face pe Halit să creadă că o companie rivală i-a oferit un post mai bun. Ca să nu îl piardă, Halit îi oferă și el mai multă autoritate în firmă, aducându-l cu un pas mai aproape de țelul său.
Yildiz se mută la Halit pentru a-l supăra pe Kerim. Întâmplător, în aceeași zi, Halit l-a invitat pe tânăr la el acasă pentru a sărbători promovarea lui. Yıldız nu vrea să li se alăture la masă și fiindcă Halit insistă, se creează o tensiune între ei. Kerim se enervează când vede cum o tratează Halit.
A doua zi, Kerim urmărește când Yildiz iese singură pe faleză și merge să vorbească cu ea. Şahika a pus pe cineva să îi fotografieze și intenționează să îi arate lui Halit fotografiile ca să nu se mai căsătorească cu Yıldız.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.