Pretul fericirii – Episodul 2 Sezonul 3 (rezumat)

6,941

Ender i-a spus lui Yildiz că Sahika este foarte periculoasă și copiii lor sunt în primejdie și așa a convins-o să se întoarcă în casa lui Halit ca să o oprească cumva pe Sahika. Ender nu s-a întors încă fiindcă suferă de paralizie temporară.

Apare un personaj nou în serial, o tânără pe nume Leyla care se află într-o situație dificilă și trebuie să își schimbe identitatea. Încearcă să se angajeze la un magazin dar nu reușește și acolo îl întâlnește pe Kaya iar el o place de la prima vedere. Mai târziu Leyla îl vizitează pe Caner si îl convinge că e sora lui vitregă iar el o ajută să se angajeze la firma lui Kaya.

Erim (instigat de Sahika) încearcă să o ucidă pe Yildiz. Halit vrea să îl interneze din nou într-o clinică dar Sahika urmărește altceva și îi spune că ar fi mai bine ca Yıldız să plece din casa lor. Halit nu vrea să o scoată afară așa că Şahika se decide să o ucidă și îi pune otravă în farfuria cu mâncare. Până la urmă nu Yildiz e otrăvită ci servitoarea Aysel însă scapă cu viață iar Sahika reușește să mușamalizeze rezultatul analizelor. Totuși, Yildiz îşi dă seama că a vrut să o otrăvească pe ea și o sună pe Ender și îi spune să vină cât mai repede pentru că e în primejdie.
Ender apare acasă la Halit cu o echipă de polițiști ca să o aresteze pe Şahika fiindcă ea a lovit-o și a împins-o în mare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.