Pretul fericirii – Episodul 3 Sezonul 3 (rezumat)

6,602

Şahika este arestată dar în scurt timp este eliberată deoarece Kaya dovedește că în seara când Ender a dispărut, ea a fost acasă. Ender declară poliției că nu își amintește cine a lovit-o dar a crezut că a fost Şahika fiindcă sunt dușmane și în ziua aceea s-au certat. De fapt Ender a vrut doar ca Şahika să înțeleagă că i-a declarat război. Cel care a lovit-o pe Ender este Yigit, iar Şahika știe asta. Și Ender isi amintește dar nu vrea să spună poliției fiindcă în acea seară Yigit i-a spus că e fiul ei. Ender e sigură că Şahika l-a instigat împotriva ei și vrea să găsească o cale prin care să îi arate adevărata ei față.

Erim, fiind sub efectul medicamentelor pe care i le administrează Yigit, a reacționat violent când a apărut Ender. E supărat pe ea fiindcă l-a lăsat să creadă că a murit și nu vrea să o mai vadă.
Yildiz îşi dă seama că Yigit și Şahika îi dau alte medicamente lui Erim. Îi spune lui Ender și stabilesc să îi facă analize pe ascuns. Ender trimite pe cineva acasă la Erim să îi ia o probă de sânge iar Yildiz și Emir le distrag atenția celorlalți. Totul merge bine până când apar Halit și Sahika chiar în momentul când au luat proba. Şahika îi spune lui Halit că probabil Yildiz a vrut să îl otrăvească pe copil apoi îl trimite pe Yigit să ducă seringa la un laborator.
Halit o scoate pe Yildiz afară din casă și când ea iese în stradă ca să caute un taxi, o accidentează o mașină. Nu a rănit-o grav dar medicul îi recomandă să se odihnească pentru câteva zile așa că Halit o primește înapoi.

Ender merge acasă la Halit și le povestește tuturor cum a fost salvată din mare de un pescar și că el a vrut să cheme paza de coastă dar nu a putut fiindcă șefii lui erau mafioți și transportau marfă ilegală. Acel pescar, Sadri, a dus-o acasă la el și a ajutat-o să se recupereze fiindcă era paralizată. Multe luni nu a putut nici să vorbească, de aceea nu i-a putut suna. Erim și Halit nu știu ce să creadă dar Şahika îi convinge că minte și că dispariția ei a fost parte dintr-un plan prin care vrea să obțină averea lui Halit. Ender il roagă pe Sadri să le povestească el totul, fiindcă e singurul ei martor. Sadri acceptă și merge a doua zi acasă la Halit însă minte că Ender nu a fost bolnavă ci a locuit la el timp de 8 luni fiindcă a avut nevoie de un loc unde să se ascundă. Ender și Yildiz isi dau seama că Şahika este în spatele acestui lucru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.