Pretul fericirii – Episodul 4 Sezonul 3 (rezumat)

5,933

După ce Sadri a mințit că Ender nu a fost bolnavă în perioada când a locuit la el, Ender nu mai poate să-i convingă pe Erim și pe ceilalți că ea a spus adevărul. Încearcă să discute cu Sadri dar el îi spune să nu îl mai amestece în asta și pleacă speriat.

Mai târziu Ender îl caută pe Sadri acasă și află că s-a mutat apoi se întoarce să vorbească cu Erim dar Halit i-a spus portarului să nu îi dea voie să intre în casă. Ender îl strigă pe Erim din stradă iar Şahika îl trimite pe Yigit să o alunge. Ender îi spune lui Yigit “fiule” și îl îmbrățișează plângând apoi îi spune că i-l încredințează pe Erim și să aibă grijă de el. Yigit începe să se întrebe dacă nu cumva Ender își amintește că el a lovit-o și că i-a spus că e fiul ei.

Ender și Yildiz sunt convinse că Sahika va schimba rezultatul testului ADN al copilului lui Yildiz așa că pun la cale un plan pentru a o prinde în fapt. Yildiz se preface că trebuie să nască iar Halit și Sahika o duc la spital. Ender și Caner merg și ei la spital crezând că o vor prinde pe Şahika la laboratorul de analize dar Şahika și-a dat seama ce urmăresc și le întinde o capcană prin care va părea că ei încearcă să schimbe rezultatul testului. Din asta reiese că Yildiz și Ender au cooperat ca să îl mintă pe Halit că el este tatăl copilului și oricât încearcă ele să nege, Halit nu le crede.

După două zile, Yildiz naște un băiețel dar conform testului ADN, copilul nu este al lui Halit. Ender repetă testul și din nou iese negativ fiindcă Şahika a schimbat copilul.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 4 varianta TV corespunde episodului 3 de pe site-ul nostru
.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.