Serialul Azize – o poveste de dragoste si razbunare

3,407

S-au început filmările pentru serialul mult așteptat Azize. Bugra Gülsoy și Hande Ercel sunt protagoniștii acestei povești de iubire pasională care sfidează imposibilul.

Serialul va fi difuzat de Kanal D Turcia și este o producție Sürec Film regizată de Volkan Kocatürk. Emre Özdür, Bașar Bașaran și Meryem Gültabak sunt scenariștii.
Încă nu se știe cu exactitate când va avea premiera dar se estimează că va fi la sfârșitul lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie.

Subiectul serialului
Melek este o fată a cărei viață a fost distrusă când familia de mafioți Alpan i-a luat părinții… Acum numele ei este Azize si este o femeie puternică. A lăsat trecutul în urmă și și-a construit o viață nouă pentru a-și proteja fratele dar în ziua când cei din familia Alpan îl rănesc și pe el, Azize își promite că nu îi va lăsa nepedepsiți. Acum singurul ei scop este să își răzbune familia însă în încercarea de a-și atinge scopul, va întâmpina un obstacol: dragostea. Kartal, cel mai inteligent și mai curajos bărbat al familiei Alpan, se îndrăgostește de Azize.
Azize se îndrăgostește și ea de Kartal care este diferit de familia lui. Va reuși să își ducă planul la bun sfârșit? Va triumfa iubirea sau dorința de răzbunare?

Din distribuția serialului mai fac parte și: Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Öztürk, Başak Daşman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen si Galip Erdal.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.