Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 42 (rezumat)

7,436

Tahir a mers cu Nefes și cu Yigit la casa pe care o închiriase Fikret pentru ei. Ali a mers să îl aresteze pe Tahir dar când a ajuns, Nefes i-a zis că Tahir a plecat.
Tahir a fugit în pădure iar Ali cu oamenii lui l-au urmărit. Când l-au ajuns din urmă, Ali și-a trimis oamenii înapoi iar el a rămas să îl convingă pe Tahir să se predea. Tahir a stat de vorbă cu el după care a plecat.
Yigit era supărat pe Nefes și i-a reproșat că din cauza ei a plecat Tahir și a fugit în stradă dar l-a prins Vedat. Nefes a fugit după copil dar a căzut pe scări și s-a lovit la picior. Vedat a vrut să o urce în mașină pe motiv că vrea să o ducă la spital dar au apărut colegii lui Ali și au dus-o ei la spital.

Cemil a mers la Mustafa și l-a amenințat că dacă îl va mai prinde pe Murat în apropierea casei lui sau a lui Nazar îl va ucide.
Nermin s-a întâlnit cu Nefes și cu Yigit la spital și i-a luat la ea acasă pentru câteva zile fiindcă era singură, soțul ei fiind plecat la Istanbul.
Murat a mers la Nazar acasă și i-a cerut să plece cu el dacă îl iubește. Nazar i-a sărutat mâna mamei sale și a rugat-o să îi spună lui Cemil că nu a putut să își țină promisiunea apoi a plecat cu Murat.

Nermin i-a povestit lui Nefes că nepoata ei a fost salvată de un om care își spunea “tigrul care iese din mare” iar Nefes și-a dat seama că era vorba despre Tahir.
Murat a dus-o la conac pe Nazar și i-a zis mamei sale că ori îi place ori nu Nazar va fi soția lui. Bineînțeles că Saniye nu a fost de acord și a făcut mare scandal iar Mustafa când s-a întors acasă a făcut la fel. Până la urmă Asiye l-a convins pe Mustafa să îl ierte iar Mustafa l-a trimis să doarmă la birou până se vor căsători. Murat era foarte fericit.
Asiye a dus-o pe Nazar în camera în care a stat Yigit.
Cemil când a aflat a mers la conac și i-a zis lui Nazar să se întoarcă acasă cu el dar ea nu a vrut să plece. Cemil s-a supărat foarte tare și i-a zis că din acea zi nu mai este fiica lui.

Tahir a mers la Fikret și i-a dus pozele lui Nefes și a lui Yigit pentru a le face pașapoarte. Fikret l-a invitat să rămână acolo până a doua zi când vor fi gata dar Tahir nu a vrut și a plecat.
‌Vedat și-a revenit bine după operație și a plecat acasă. Filkret i-a dat trei oameni care să rămână cu el. Când au ajuns la vilă, Vedat le-a promis că le va da o sumă mare de bani dacă îi va găsi pe Nefes și pe Yigit și le-a cerut să nu îi spună nimic lui Fikret.
‌Tahir a mers noaptea la rulota în care au stat Nefes și Yigit dar nu erau acolo. Yigit i-a lăsat un alt semn pe care el l-a găsit. Era un bilet pe care Yigit îl păstra de când au fost împreună la cinematograf. Tahir a adormit acolo iar dimineața devreme a plecat. Mai târziu a ajuns și Yigit și a văzut că biletul nu mai era și a început din nou să spere că Tahir îi va găsi.

‌Murat era la birou și din greșeală a scăpat vioara pe care i-o dăduse Fikret lui Mustafa și s-a rupt. Înăuntru era o scrisoare pe care o pusese Fikret acolo. Murat a luat scrisoarea și a citit-o.
‌Tahir și-a dat seama că Fikret îl protejează pe Vedat. A mers la Fikret acasă, l-a amenințat cu arma și l-a întrebat cine este el și ce legătură are cu Vedat iar Fikret i-a zis că Vedat este fiul lui dar există o altă poveste pentru care se află în Trabzon și pe care doar Saniye i-o poate spune dar după ce o va auzi s-ar putea ca el să vrea să se întoarcă și să îl împuște.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.