Vieți la răscruce – episodul 9 (rezumat)

1,903

Înainte de a primi rezultatul testului ADN, Hasan vrea să plece din oraș cu nepotul său Kaan fiindcă se teme că Ali Nejat îi va lua custodia. Merg la gară și în timp ce el cumpără biletele de tren, copilul observă un bărbat care vinde moriști și merge la el. Omul acela are retard mintal și îl convinge pe Kaan să meargă cu el pe o pasarelă ca să se joace cu moriștile.
Hasan îl caută disperat pe copil. Chiar atunci Naz îl sună să îl întrebe ce mai face Kaan și când află că l-a pierdut, îl anunță pe Ali Nejat. Amândoi merg la gară și îl găsesc pe copil.

Ali Nejat tocmai a primit rezultatul testului și a aflat că într-adevăr Kaan e fiul lui. Îi spune lui Hasan că de acum Kaan va locui cu el și dacă vrea poate să îl viziteze. Ali Nejat vrea să îl trimită pe copil acasă cu șoferul fiindcă el tocmai a aflat de la Neslihan că Tarik a internat-o pe Feyza și trebuie să se ocupe de asta. Naz îl sfătuiește să nu îl lase singur din prima zi iar el o roagă să meargă si ea cu ei. După aceea el merge la spital după Feyza.

Ayhan a găsit un articol vechi despre un inginer mecanic care a început să lucreze la o super-mașină dar nu a avut fondurile necesare. I-a arătat articolul lui Ali Nejat iar el i-a spus lui Mert să se intereseze despre acel inginer. Pornind pe urmele lui, Mert ajunge la atelierul lui Umut. Inginerul acela a fost tatăl lui. Discută puțin despre proiect și după ce vede niște schițe făcute de Umut, îi spune că-l va recomanda lui Ali Nejat și poate vor colabora.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.