Vieți la răscruce – episoadele 10-11 (rezumat)

2,317

Ali Nejat a scos-o pe Feyza din spital și o duce acasă la el. Naz a stat cu Kaan până la sosirea lui împreună cu șoferul Ibrahim și o servitoare din casa lui Tarik. Ali Nejat îi mulțumește lui Naz pentru ajutor iar ea îi spune că va fi alături de ei oricând vor avea nevoie.
Când Naz se întoarce acasă, Umut o duce la restaurantul lui Ayhan la o cină romantică. Sinem, femeia pe care a întâlnit-o la club îl sună insistent iar Naz devine suspicioasă când vede că el își închide telefonul.

A doua zi dimineața, Feyza il cunoaște pe Kaan. Iau micul dejun toți trei după care Feyza îi spune lui Ali Nejat că vrea să se întoarcă acasă. Aflarea faptului că Ali Nejat are un copil și încercarea lui Tarik de a prelua acțiunile companiei folosindu-se de problemele ei psihologice, îi oferă lui Feyza un motiv pentru a reveni la viață și a lupta.
Ali Nejat îl duce pe Kaan cu el la birou. Copilul se plictisește iar Ali Nejat o trimite pe secretară să îl plimbe puțin afară.
Umut e preocupat doar de noua oportunitate de a lucra pentru Ali Nejat și nu prea se mai ocupă de atelierul său. Kenan, un client este nemulțumit că nu i-a reparat mașina la timp iar Umut sare la bătaie. Kenan îi promite că se va răzbuna.

Ali Nejat il întreabă pe Mert de ce nu au făcut nici un progres cu afacerea cu automobile. Atunci Mert îl sună pe Umut fiindcă mai au nevoie doar de un proiectant și îl cheamă să vadă atelierul auto și să discute despre colaborarea lor.
Umut merge apoi să împărtășească bucuria cu mama sa și îi promite că va termina ce a început tatăl lui. Ea este puțin îngrijorată fiindcă tatăl lui a fost la fel de ambițios și pentru mașina pe care a început să o construiască și-a vândut casa și toate bunurile.

Oguz și Neslihan se întâlnesc să discute. Amândoi lucrează pentru Enver, fostul soț al lui Feyza.
Sinem îl caută pe Umut la atelierul auto. El îi spune că nu poate să fie nimic între ei fiindcă e căsătorit dar se pare că ea nu va renunța ușor la el.
După aceea, la atelier apare Kenan cu doi tipi și vor să îl bată pe Umut. Genco sare în ajutorul lui iar unul dintre ei îl împușcă.
Genco este dus la spital și scapă cu bine după operație. Umut este chemat pentru declarație.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.