Flăcările destinului Episoadele 46,47,48 (rezumat)

1,846

Iskender îl întreabă pe Celebi dacă a mințit despre originea sa doar de dragul alegerilor, iar Celebi îi confirmă că tot ce a spus este adevărat, iar el nu este fratele lui.
Iskender îi reproșează că i-a ascuns adevărul atâția ani iar Celebi continuă să joace rolul de victimă și îi spune că nu a putut recunoaște asta nici pentru sine, cu atât mai puțin pentru nimeni altcineva.
El profită de vulnerabilitatea lui Iskender și îi spune plângând că el nu are nimic și doar el, Iskender este singurul Kayabeyli real. Iskender îl îmbrățișează și îi promite că nu se va schimba nimic și totdeauna va fi fratele său.
Celebi află că Cemre a luat-o pe Gunes și merge acasă la ea dimineața devreme. Cemre nu îi permite să o ia pe Gunes iar el plin de furie o lovește pe Cemre.
Gunes, speriată, refuză să mai plece cu el acasă și îi spune că vrea să rămână cu mama ei.
Celebi este de acord dar o amenință pe Cemre să aibă grijă de ea până la următoarea audiere când cu siguranță o va lua pe Gunes fiindcă el va câștiga și de data aceasta.
A doua zi dimineața, Cemre o duce pe Gunes la școală dar acolo află că din cauza că Celebi a decis ca Gunes să fie retrasă un timp de la școală pentru a studia acasă cu profesorii, pentru a putea fi înscrisă din nou la școală trebuie să plătească o sumă mare de bani. Celebi făcuse intenționat acest lucru fiindcă știa că Cemre nu își va pemite să plătească.

Mama lui Celebi îl întreabă dacă chiar a fost necesar ca el să își dezvăluie trecutul presei iar Celebi îi spune că era necesar pentru a putea ieși din mizeria în care se afla și pentru a-l ajuta cu alegerile.
A doua zi Iskender își întreabă mama de ce nu i-a spus niciodată adevărul despre Celebi. Ea îi explică că în primii ani după ce s-a căsătorit cu tatăl lui nu a putut să rămână însărcinată și l-a adoptat pe Celebi și de aceea nu a spus nimănui niciodată pentru că nu voia ca el să fie tratat diferit.

Iskender merge în cartierul lui Omer și îi spune că a văzut că îi place să ajute femeile neajutorate dar îl întreabă dacă știe în ce stare se află mama sa. Pe Omer îl deranjează acest subiect. Ruya și Cicek îi văd discutând și merg să vadă ce se întâmplă. Omer pleacă cu Ruya iar Cicek îl întreabă supărată pe Iskender de ce i-a spus lui Celebi că Cemre a luat-o pe Gunes. El îi spune că a făcut asta fiindcă Cemre a dat informații presei despre trecutul lui Celebi.
Cicek îi spune că este prea naiv fiindcă Celebi doar îl folosește și în cele din urmă îl va lăsa fără nimic.
Iskender descoperă că Celebi a cerut să se scrie știrea despre el și a dat informațiile necesare jurnalistului, în nici un caz nu a fost Cemre.
Iskender pleacă nervos acasă pentru a se confrunta cu Celebi dar când ajunge, aude o conversație între Celebi și mama sa. Ea îi spune lui Celebi că este favoritul ei și chiar dacă Iskender este fiul său el nu are caracterul puternic al lui Celebi.
Iskender merge să locuiască la casa în care se află Arzu și îi spune că s-a hotărât să nu mai permită nimănui să profite de el și îi va pune pe toți la locul lor, începând cu Celebi.
Omer împreună cu prietenii lui îl urmăresc pe Iskender și află că Arzu locuiește într-o casă care îi aparține lui Iskender. Omer și Ozan se interesează cine este Arzu.

Ozan și Cemre încep să se apropie tot mai mult unul de altul. Ozan este foarte atent cu Gunes și o ajută să se adapteze în noua casă. Din banii pe care Cemre i-a dat când locuia in casa lui, el îi cumpără mobilă și împreună cu Omer și cu fetele, îi renovează casa.

Iskender îi propune lui Cicek să îl ajute să îl distrugă pe Celebi. El vrea să o ajute pe Cemre să o câștige pe Gunes, în felul acesta Celebi va fi distrus. Cicek nu îl crede dar el îi promite că dacă va coopera cu el, atunci își va retrage plângerea împotriva lui Ali, iar Ali va fi eliberat imediat. Cicek este de acord.
In momentul acela, Omer îl sună pe Iskender și îi spune că vrea să se întâlnească cu el și îi trimite locația. Iskender devine foarte agitat când vede că locația este exact casa în care locuiește Arzu și scăpă telefonul din mână. Cicek îi cere lui Iskender să o lase pe ea să conducă mașina și merg împreună acolo. Iskender îi spune să stea în mașină iar el intră în casă crezând că Omer este acolo dar înăuntru era doar Arzu. Cicek iasă din mașină și merge în fața ușii să vadă despre ce este vorba. Omer o vede și nu înțelege ce caută acolo. Iskender iasă din casă și îl vede pe Omer în stradă. Omer îl avertizează că dacă le va mai implica vreodată pe mama și pe sora lui în problemele lor, atunci îl va face să plătească.
Omer îi spune lui Ruya că a văzut-o pe Cicek conducând mașina lui Iskender și nu păreau deloc dușmani. Ruya se gândește că Cicek o trădează.
Iskender merge la Celebi și îi cere să îi lase conducerea companiei Kayabeyli și îi înmânează un dosar în care există dovezi cu afacerile murdare ale lui Celebi.
Celebi îi spune că greșește, dar Iskender îi spune că vrea doar să își ia ceea ce are dreptul.
Cemre primește temporar custodia lui Gunes.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.