Flăcările destinului Episoadele 73,74,75 (rezumat) Omer și Ruya se căsătoresc

3,598

Adnan încearcă să îl împuște pe Ozan dar Omer ajunge la timp să îl salveze. Imediat ajunge Korkut cu oamenii lui și îl arestează pe Adnan.
Pentru a afla ce plănuiește Celebi, Korkut îi cere lui Adnan să îl mintă pe Celebi că Ozan nu mai este în viață. Celebi când aude vestea încearcă să se sinucidă și este dus la spital dar reușește să scape cu viață.
Mai târziu, cu ajutorul medicului, Hulya îl scoate pe pe Celebi din spital, dar se preface că este distrusă pentru a nu bănui nimeni că Celebi este în viață.

Omer și Ruya decid să se căsătorească. Zeynep îi vede împreună și din gelozie îi spune lui Seher că Ozan a fost atacat de Adnan. Seher face infarct și ajunge la spital. După ce își revine, Seher îi amintește lui Cemre că i-a promis că va sta departe de Ozan și o pune să promită că își va ține cuvântul. Seher îi spune că chiar dacă Celebi a murit ea va avea totdeauna probleme cu familia lui Celebi și oricum nu este potrivită pentru Ozan.

Hulya îl ascunde pe Celebi într-un loc secret și plănuiește să îl trimită în acea seară în străinătate. Celebi îi cere să îi ducă din biroul lui o poză cu Cemre.
Tot in acea seară urma ca Omer si Ruya să se căsătorească. Omer o sună pe Cicek și o invită la nuntă.
Cicek o aude pe Hulya vorbind la telefon că vrea să închirieze un iaht, apoi găsește pe birou o listă cu prețuri. Cicek își dă seama că s-ar putea ca Celebi să trăiască și merge să îi spună lui Ruya dar ea nu vrea să o asculte. Cicek merge și îi spune lui Cemre apoi merg împreună și îl anunță pe Korkut.
Korkut o urmărește pe Hulya.
Seara, Hulya vrea să meargă la Celebi pentru a-l duce la iahtul cu care trebuia să fugă dar observă că era urmărită și se oprește la un restaurant apoi îl sună pe avocatul lui Celebi și îl trimite pe el cu Celebi. Celebi ajunge cu bine la iaht dar înainte să pornească la drum află că Ozan trăiește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.