Doctorul Minune episodul 48 (rezumat) Adil se luptă cu Vuslat pentru Ali

3,495

Ferman și Ali se contrazic în legătură cu o pacientă. Ali, care este forțat să îi ducă informații lui Vuslat despre tot ce fac colegii și superiorii săi, este nevoit să îi spună despre neînțelegerea lor.
Vuslat îl cheamă pe Ferman și îi spune să facă așa cum a propus Ali.
Ferman îl întreabă șocat pe Ali de ce s-a plâns de el la conducerea spitalului dar nu primește răspuns.

Vuslat vrea să schimbe numele spitalului, după numele ei, lucru care nu o încântă deloc pe Beliz.
Atât Beliz cât și Tanju și Adil nu au încredere în ea dar nu au ce face.
Adil bănuiește că are un scop ascuns pentru care a cumpărat spitalul și roagă un amic să o investigheze. Mai ales când vede că îl umilește pe Ali, chestiunea devine personală.
Când află că este mama lui Ezo, vorbește cu Ali. El îi spune totul despre amenințările ei dar îl roagă să nu facă nimic fiindcă vrea să găsească o soluție care să nu îl afecteze pe el sau pe Ezo.

Ezo îl vizitează pe Ali la spital. Vuslat îi vede vorbind și îl presează pe Ali să îi spună că nu mai vrea să fie prieteni, din cauza bolii ei fiindcă altfel ea nu va renunța la el.
Ali încearcă însă nu poate să îi spună așa ceva. În cele din urmă îi scrie o scrisoare în care îi spune că boala ei este prea mult pentru el și că nu mai poate să fie amicul ei.
Vuslat i-a cerut lui Doruk să îi spună tot ce face Ali. Inițial Doruk nu a acceptat dar l-a pus pe gânduri când ea i-a spus că toți rezidenții din spital sunt favorizați cu excepția lui.
Doruk îl întreabă pe Ali ce problemă are Vuslat cu el fiindcă vrea să îl ajute. Ali nu îl crede și îi răspunde că nu are încredere în el fiindcă se preface că îi este prieten ca să se amuze pe seama lui. Atunci Doruk decide să facă ce i-a cerut Vuslat.
El vede când Ali trimite scrisoarea și o ia și i-o duce lui Vuslat iar ea este mulțumită.

Văzând cât de supărat este Ali, Adil o pune pe Vuslat la punct fără să știe el.
O cheamă în sala de operații și o face să recunoască faptul că a cumpărat spitalul pentru a-l îndepărta pe Ali de fiica ei.
După aceea îi spune că a înregistrat-o și o amenință că va arăta înregistrarea consiliului de administrație și lui Ezo dacă îl mai necăjește pe Ali.
Între timp, Ezo primește scrisoarea lui Ali. După ce o citește, o sună pe Vuslat și îi spune că vrea să se interneze ca să se trateze.

Pe de altă parte, Ali o întreabă pe Nazli dacă l-a uitat. Nazli îi spune că nu contează dacă l-a uitat sau nu fiindcă el i-a frânt inima când a părăsit-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.