Flăcările destinului Episoadele 76,77,78 (rezumat)

2,128

După ce Celebi află că Ozan trăiește, se întoarce la țărm.
Se ascunde în apropierea restaurantului unde are loc nunta lui Omer cu Ruya și îi urmărește pe Ozan și pe Cemre. Își petrece noaptea într-o casă părăsită de pe strada unde locuia Cemre.
A doua zi dimineața, când Gunes merge la școală îl aude pe Celebi că îi strigă numele și i se pare că îl vede ascuns lângă o mașină din apropierea școlii. Gunes fuge la Cemre la cafenea și îi spune speriată ce s-a întâmplat. Cemre își dă seama că ceea ce i-a spus Cicek ar putea fi adevărat. Ozan și Omer stau de pază tot timpul în fața casei lui Cemre.
Cicek încearcă să îl convingă pe Iskender că Celebi trăiește dar el nu crede.
Hulya află că Celebi nu a plecat. Când îl găsește îl roagă să plece în străinătate fiindcă asta este singura lui șansă la viață. Celebi îi spune hotărât că nu pleacă fără Gunes și îi cere să îl ajute să o ia cu el. Hulya îi zice să plece singur și îi promite că mai târziu o va aduce ea pe Gunes la el dar Celebi nici nu vrea să audă. Văzând că nu îl poate convinge să o asculte, Hulya îi promite că îl va ajuta.

Ozan vrea să îi întindă o capcană lui Celebi și să îl oblige să iasă de unde stă ascuns.
Ozan vrea să îl facă pe Celebi să creadă că Cemre a încetat să se mai lupte cu el și că pleacă din Istanbul. Îi spune lui Omer să împrăștie acest zvon iar Omer o sună pe Cicek și o roagă să facă în așa fel încât Hulya să audă că Cemre pleacă în acea zi cu Gunes. Îi spune și ora la care va fi în autogară.

Cicek îi spune povestea lui Iskender în timp ce știa că Hulya îi aude.
Celebi merge la autogară și se ascunde. Ozan și Omer merg și ei împreună. În acest timp, Cemre și Gunes sunt în mașină, in drum spre noua lor locuință. Ozan a hotărât să le trimită într-un loc unde să fie în siguranță până când Celebi va fi prins.
Ozan este împușcat de Celebi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.