Flăcările destinului Episoadele 82,83,84 (rezumat) Ultimul episod

3,786

Omer vrea să îl împuște pe Celebi dar apare Ruya și îl oprește. Imediat sosește Korkut cu oamenii lui iar Celebi este arestat.
Când se trezește după operație, Ozan o întreabă pe Seher dacă Cemre este bine. Seher se enervează când aude de Cemre și îi cere să o lase fiindcă i-a cauzat destule probleme, dar el îi spune că nu o va părăsi niciodată indiferent dacă ea este de acord sau nu.
Cemre merge din nou la spital și așteaptă afară pe o bancă în speranța că Seher va pleca și atunci va putea să îl vadă pe Ozan. Seher o vede pe geam și merge la ea. Îi spune că Ozan se gândește doar la ea și dacă se iubesc atât de mult este de acord ca ei să fie împreună.
Cemre își cere scuze de la Ozan pentru că s-a îndepărtat de el crezând că așa îl va putea proteja și îi zice că regretă că nu i-a spus mai demult cât de mult îl iubește.

Iskender o invită pe Cicek la restaurant pentru a lua cina împreună și pentru a discuta despre ei. El îi spune că o iubește foarte mult și știe că și ea îl iubește dar ea îi zice că are nevoie de timp fiindcă nu îl poate ierta pentru incendiul pe care l-a provocat. El recunoaște că a fost vinovat dar nu a fost intenționat și regretă în fiecare zi ce s-a întâmplat atunci. Cicek îl înregistrează iar a doua zi îi duce înregistrarea lui Korkut. Iskender este arestat.
Cicek le anunță pe Tomris și pe Ruya că Iskender este pedepsit pentru răul pe care l-a făcut. Ele își cer scuze de la ea pentru felul cum s-au comportat cu ea.
Ruya îi spune că vrea să fie din nou sora ei iar Cicek o întreabă dacă este de aceeași părere și dacă îi spune că îl iubește pe Iskender. Ruya îi răspunde că nu știe cum va reacționa pe viitor când îi va vedea împreună dar cu siguranță că ea va rămâne tot sora ei.

Tomris o cheamă pe Cicek să locuiască din nou cu ea și cu Atlas dar Cicek refuză. Îi spune că vrea să aibă o locuință a ei și un serviciu. Tomris o roagă să o lase să o ajute dar ea îi spune că vrea să se descurce singură.

Arzu o sfătuiește pe Cicek să meargă să discute cu Iskender și să îi spună că îl iubește, așa el nu va rămâne cu gândul că ea l-a trădat.
Cicek merge în vizită la Iskender și îi spune că îl iubește și îl așteaptă până va fi eliberat. El se bucură și îi mulțumește că i-a dat un motiv ca să trăiască.
Cemre și Ozan se căsătoresc.
Omer și Ruya au un copil.
Celebi își pierde mințile și este transferat la un spital de boli mintale.
Cu ajutorul lui Tomris, Cemre înființează un Centru de Asistență pentru femeile lipsite de apărare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.