Noul teaser Al Sezonului 4 din Stranger Things promite o vacanță de primăvară plina De Haos pentru Eleven

646

Sâmbătă, 6 noiembrie, a fost marcată ca si Ziua Stranger Things, iar Netflix a sărbătorit prin lansarea unui nou teaser pentru sezonul patru.

Sezonul patru va fi difuzat în 2022. Din fericire, NETFLIX a lansat un nou teaser revelator care face aluzie la ceea ce va urma pentru serial.

La fel ca teaserul anterior, care prezenta misterioasa Casă Creel, noile imagini au evidențiat faptul că sezonul patru va explora noi locuri. Mai exact, sezonul următor îi va duce pe telespectatorii Stranger Things în statul de aur California

După cum se vede în noul teaser, Eleven și familia Byers s-au mutat în statul însorit. “Dragă Mike”, îi scrie Eleven iubitului ei de la distanță. “Astăzi este ziua 185. Cred că în sfârșit m-am adaptat. Acum chiar îmi place școala. Mi-am făcut o mulțime de prieteni”.

Eleven pare să exagereze adevărul, deoarece este văzută fiind scuipată cu hârtie de un bătăuș. Singurul lucru pe care îl așteaptă cu nerăbdare? O reîntâlnire cu Mike în vacanța de primăvară.

Cu toate acestea, nu ar trebui să-și facă speranțe, deoarece se anunță mult haos pentru sezonul patru. Vorbim de păpuși înfricoșătoare, focuri de armă, urmăriri de mare viteză și explozii.

Vizioneaza noul teaser.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.