Leonardo DiCaprio viziteaza Argentina: care este motivul real

420

Actorul și producătorul de film Leonardo DiCaprio va călători în Argentina în luna martie pentru a participa la un festival de muzică, unde va susține un discurs pentru a avertiza cu privire la schimbările climatice.

Leonardo DiCaprio se numără printre liderii de la Hollywood implicați în lupta împotriva schimbărilor climatice. Împreună cu alți actori, el promovează Agenda 2030 la nivel mondial, încurajând responsabilitatea față de mediu, în special în rândul tinerilor.

Actorul activează și în calitate de producător executiv la diverse proiecte de mediu, printre care și “Before the Flood”, un documentar de pe National Geographic Channel, care invită la înțelegerea impactului sever al schimbărilor climatice și la necesitatea unei acțiuni imediate. Acest documentar poate fi vizionat în prezent pe Disney+.
În documentar DiCaprio dialoghează cu specialiști, oameni de știință, lideri mondiali și călătorește pentru a observa personal consecințele catastrofale generate de criza de mediu, în special asupra celor mai vulnerabile populații.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.