Flăcările destinului episoadele 79,80,81 (rezumat)

3,513

Cemre află că Ozan a fost împușcat și se întoarce cu Gunes la Istanbul.
Ozan este dus la spital și este operat. Cemre merge la spital dar Seher când o vede face scandal și îi spune să plece de lângă fiul ei.
După ce îl împușcă pe Ozan, Celebi reușește să fugă. Tipul care trebuia să îl ducă în străinătate îi cere mai mulți bani așa că Celebi nu are de ales și merge acasă și o roagă pe Hulya să îl ajute . Hulya îi dă bijuteriile iar Celebi se întoarce la tipul de pe iaht.

Între timp, Omer îl caută pe Iskender crezând că el îl va duce la Celebi. Iskender îi spune că și el vrea ca Celebi să fie pedepsit și împreună merg să îl caute.
Iskender află de la avocatul lui Celebi despre tipul care avea să îl ducă pe Celebi în străinătate și merge împreună cu Omer să îl caute. Când ajung la iaht îl văd pe Celebi.
Celebi reușește să fugă iar ei îl urmăresc.

În timp ce Omer și Iskender îl urmăreau pe Celebi, Ruya îl anunță pe Omer că starea lui Ozan s-a agravat. Omer și Iskender merg împreună la spital. Iskender donează sânge pentru Ozan.
În drum spre casă, Iskender și Cicek au parte de un moment romantic. Iskender o sărută pe Cicek.
Cu ajutorul lui Iskender, Korkut îl găsește pe Celebi dar Celebi reușește să scape și de data aceasta însă cade în mâinile lui Omer.
Omer îl lovește pe Celebi încât acesta își pierde cunoștința. Mai târziu, când se trezește, Celebi își dă seama că este într-o groapă cu gunoi iar Omer era lângă el. Omer îi spune că va muri așa cum merită și îndreaptă arma spre el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.