Flăcările destinului Episoadele 70,71,72 (rezumat)

2,240

Tomris o convinge pe Ruya să o ajute pe Cicek.
‌Omer merge la Zeynep și îi duce inelul de logodnă pe care el îl cumpărase înainte ca ea să îl părăsească. Îi dă inelul și îi spune că face parte din trecutul lor și poate să îl arunce dacă vrea fiindcă nu o poate iubi cum o iubește pe Ruya. Zeynep îi spune că ea îl așteaptă în continuare fiindcă este sigură că Ruya îl va părăsi.
‌Cicek îi povestește lui Ruya cum a salvat-o Iskender de Bulent. Ruya încearcă să o convingă să declare că Iskender a amenințat-o să nu spună nimănui că el l-a ucis pe Bulent. Cicek nu vrea să mintă și o roagă să nu o lase să îl aibă pe conștiință pe Iskender. Cicek și Iskender declară amândoi la fel, că Bulent trăia după ce el l-a lovit ca să o salveze pe Cicek.
‌Cicek este eliberată.
A doua zi, Iskender are proces iar Cicek îl duce pe Atlas pentru a depune mărturie că l-a văzut pe Bulent când a atacat-o. Iskender este eliberat.
Tomris îi spusese lui Cicek înainte cu o zi să îl țină pe Atlas departe de Iskender iar acum când află că Cicek l-a dus la tribunal, se enervează pe Cicek și o scoate afară din casă.
Atlas îl sună pe Iskender și îi spune că Cicek a plecat.

Seher află că Celebi l-a pus pe Hikmet să îl ucidă pe Ozan. Ea îi spune lui Cemre că nu vrea să o mai vadă vreodată lângă Ozan. Cemre îi reproșează lui Ozan că nu i-a spus de planul lui Celebi. Ea își dă seama că Ozan este în pericol fiindcă Celebi nu se va opri și îi cere lui Ozan să stea departe de ea.

Cicek merge la Ruya dar ea îi spune să plece fiindcă nu o poate ierta pentru că este de partea lui Iskender.
Cicek pleacă, iar mai târziu Iskender o găsește pe drum și o roagă să meargă cu el și îi promite că nu o va părăsi niciodată. O duce acasă la el și îi spune că poate să stea acolo cât dorește.
Ruya pleacă cu Serkan la aeroport pentru a merge la Izmir, dar Omer merge după ea și o convinge să se întoarcă la el.

Celebi acceptă toate acuzațiile care îi sunt aduse și declară că Adnan este nevinovat, iar Adnan este eliberat. Celebi îi cere să facă un ultim serviciu pentru el și să îl împuște pe Ozan.
Adnan îl urmărește pe Ozan dar Omer ajunge la timp și îl salvează.
Adnan merge la Celebi și îi spune că l-a împușcat pe Ozan. Celebi este mulțumit că s-a răzbunat, apoi merge în celula lui și se sinucide.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.