Casatorie cu bucluc episoadele 39-42 (rezumat)

1,931

Filmările pentru reclama jucată de Ayșe sunt finalizate cu succes. Toată lumea este foarte mulțumită.
Kerem încearcă în toate modurile să stea departe de Ayșe și să își nege sentimentele. Se duce la Volkan și vizionează filmarea pe care au făcut-o ei în facultate, când și-au propus să nu se îndrăgostească niciodată.
Între timp, Ayșe face o listă cu defectele lui pe care o va păstra aproape de ea ca să îi amintească să nu se îndrăgostească de el.

Patronul unei companii străine de renume, Mostramo, vrea să încheie un parteneriat de afaceri cu Muhsin, cu condiția să îi vândă 51% din compania lui. Muhsin cu siguranță nu vrea așa ceva.
Kerem insistă să nu rateze o astfel de ocazie fiindcă dacă compania respectivă face o înțelegere cu firma rivală, vor avea de pierdut.
Ayșe îi spune socrului ei să aibă încredere în Kerem în privința afacerilor. Atunci Muhsin este de acord să încheie afacerea. Kerem îi mulțumește lui Ayse.
Yelda găsește medicamentele soțului ei și își dă seama că este bolnav. Îl sună pe doctor și află despre starea lui Muhsin apoi îi avertizează pe toți din familie să nu îl supere.

Riza nu mai vrea să-și ia medicamentele. Se ceartă tot timpul cu Nazmiye. Fiica lor este afectată de această situație și o sună pe Ayșe. Kerem merge cu ea și vorbește cu fata și o calmează apoi îi sfătuiește pe părinții ei să nu se certe în fața ei. Ayse este impresionată de felul cum a gestionat situația.
Psihologa lui Riza îl vizitează la cafeneaua lui și îi dă o rețetă.
Seara, Riza și Nazmiye merg la un restaurant. Din gelozie, Riza îl bate pe chelnerul care este un vechi amic al soției lui.

Seara, Kerem merge să doarmă în altă cameră după ce Hulya a scos canapeaua din camera lui. Muhsin îl întreabă ce s-a întâmplat iar Kerem îi spune că s-a certat cu Ayse și ea l-a scos afară. Muhsin insistă să se întoarcă la ea și merge și el să îi împace.
Kerem se pune să doarmă pe podea dar lui Ayse îi pare rău pentru el și sugerează să doarmă împreună în pat.
Dimineața se trezesc îmbrățișați.

Kerem continuă să fie gelos și o avertizează pe Ayse că Muammer o place dar ea nu îl crede.
La companie, fac o mică petrecere pentru a sărbători faptul că ședința cu reprezentanții companiei Mostramo a decurs bine și au mari șanse să încheie un parteneriat.
Ayse este geloasă când Kerem dansează cu Ceyda. Ea nu participă la petrecere fiindcă are curs cu Muammer.
Când Muammer o ia de mână, Ayse îl respinge și îl concediază. Tipul credea că și ea îl place.
După aceea, Kerem observă că este supărată și își dă seama că s-a întâmplat ceva. Se uită pe înregistrarea camerei de supraveghere și vede scena apoi se duce și îl bate pe Muammer și îl avertizează să stea departe de soția lui.
Muammer regretă și este jenat dar Ceyda merge la el și îl convinge să depună plângere împotriva lui Kerem, spunându-i că mariajul lor nu este real.
Ayșe este supărată crezând că Kerem a aflat de incident, dar nu l-a bătut pe profesor.
Următoarea zi, chiar înainte de a avea o întâlnire importantă cu Mostramo, Kerem este arestat.
Hülya, pe de altă parte, cade în timp ce măsoară perdelele din camera lui Kerem. Lui Muhsin i se face rău la auzirea celor două vești.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.